torstai 24. lokakuuta 2013

en jaksa odottaa

R: Aika harvoin olen odottanut mitään matkaa yhtä paljon kun nyt meidän tulevaa Lontoon matkaa. Suurin syy odotukselle on varmaan se, että tällä kertaa matka tarkoittaa täydellistä irtiottoa arjesta, rutiineista ja töistä. Opiskelijana lomat ei ole samanlaisia irtiottoja, usein loman aikana kertyy vaan kasa rästitehtäviä ja mukana saattaa olla tenttikirja, joka kummittelee jossain laukun pohjalla koko ajan. Nyt ei onneksi ole sitä ongelmaa. Lisäksi odotan, että pääsen näyttämään suosikkikaupunkiani Jannelle. Odotan että..

 photo london4_zps4720d0be.jpg

..päästään kiertämään kaikki perinteiset turistinähtävyydet läpi. Tällä kertaa mennään varmaan myös London Eyehin, jossa en ole aiemmin ollut.

..mennään Chinatowniin syömään huippuhyvää kiinalaista ruokaa. Suomesta en ole mistään saanut yhtä hyvää.

 photo london1_zps86a90d83.jpg

..pääsen vihdoin näkemään Primrose Hillin, jota Jenna on monesti kehunut.

 photo london2_zps5e2ee94a.jpg

..pääsen kuvailemaan katutaidetta. Houkuttaisi mennä sellaiselle Street Art -kierrokselle, onko jollain kokemuksia? Voi olla että se olisi kyllä kivempi vähän lämpimämmällä säällä, joulukuu ei ehkä ole ihan paras ajankohta.

 photo london7_zps293dbcc4.jpg

...näen Oxford Streetin jouluvalot ja Hyde Parkin Winter wonderlandin. Jos siihen mennessä ei vielä ole joulufiilistä, niin eiköhän se tuolta vihdoin tule..

 photo london3_zps0802910c.jpg

..mennään pubiin juomaan oikeaa englantilaista siideriä ja syömään pubiruokaa! Eniten ehkä odotan sitä siideriä.

 photo london5_zps8c54507b.jpg

..näen taas Thamesin rannan iltavalaistuksessa ja päästään sinne kävelemään illan hämärtyessä.

..pääsen ostamaan kaupasta monta pussia maailman parhaita fudgeja, nam! 

 photo london8_zps3172b92b.jpg

..ja oikeasti odotan ehkä eniten sitä että pääsen shoppailemaan! Päätin että yritän olla shoppailematta mitään turhaa nyt ennen tota reissua, Lontoosta saan sitten ostaa joululahjoja itselle (ja muille..). Sopivasti tulee veronpalautuksetkin vähän ennen matkaa..

Tein tänään sellasen laskurin, josta näkee helposti montako päivää matkaan on. 42 vielä! Miten jaksan odottaa? Onneksi ainakin viimeiset 42 päivää on mennyt ihan super nopeasti, että ehkä tulevatkin menee.. 

8 kommenttia:

 1. voi Lontoo! Mulla on sinne koti-ikävä aina 24/7 <3 kunpa tietäisi, milloin siellä pääsee taas käymään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on "koti-ikävä" vaikka en ole koskaan siellä asunut! Tuntuu jotenkin niin omalta kaupungilta..

   Poista
 2. ihana toi viimeinen kenkä-kuva!

  VastaaPoista
 3. oi kun pääsiskin! :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihania kuvia <3 Rakastan Lontoota ja se on on yksi lemppari kaupungeitani :) Olen tosin aina käynyt kesäisin ja haaveilenkin viikonloppureissusta sinne ehkä vuoden päästä joulun aikaan. Sulla on kiva blogi ja löysin paljon mielenkiintoista luettavaa. Liityin lukijaksesi ja olisi kiva jos kävisit kurkkaamassa myös mun blogin :)

  http://minna-rose.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on kyllä ihana kaupunki! Mä haluaisin joskus keväiseen Lontooseen, vaikka joskus toukokuussa. Muina vuoden aikoina onkin tullut jo käytyä :D Ja kiitos!

   Poista