torstai 24. lokakuuta 2013

dream outfit

 photo dreamlook2_zpscf731777.jpg

kengät täältä*, housut täältä, laukku täältä, paita täältä*, huivi täältä*

R: Tältä haluaisin näyttää tänään, mutta totuus on vähän toinen, olen kuumeessa kotona ja istun Jumpinissa tässä koneella... Tästä sairastelusta taitaa tulla jo "tapa", vastahan mä reilu vuosi sitten olin kuumeessa ja flunssassa. Pitäisiköhän jo huolestua, ihan ennen näkemätöntä tällainen että jo vuoden päästä tulee taas kipeäksi? Luojan kiitos en ole useammin kipeenä, nyt on ollut ihan liikaa aikaa selata nettikauppoja ja tylsistyä kotona. Huomenna menen varmasti töihin. Treenit on ehkä pakko skipata, ei kyllä millään malttaisi. Ei vaan voi ottaa sitä riskiä, että sunnuntaina olisi edelleen kipeänä kun on peli. Vaikka mä tykkään laiskotella, niin jo kaksi päivää kipeänä kotona on liikaa. Aina sillon kun tietää että ei voi tehdä jotain, niin tekisi mieli tehdä just sitä jotain. Esimerkiksi eilen katselin ikkunasta sateista säätä ja sain päähäni että haluan lenkille. Oikeasti en ikinä lähtisi sellaisessa säässä lenkille.

Mutta, sen päätin että tarvitsen syksyksi tuollaiset kollaasissa näkyvät bikerbootsit. Ja nahkahousut. Nahka sopii niin hyvin yhteen pehmeiden ja harmaiden paitojen kanssa. Tuollainen ihana iso college olisi täydellinen ankeisiin syyspäiviin. Onneksi palkkapäivä on vasta viikon päästä, niin ei tule tehtyä mitään yhyy olen kipeänä ja olen siksi ansainnut nämä kengät -nettishoppailuja.. Nyt aamupalaa, finrexiniä ja rentoilua, heippa!

*=mainoslinkki

2 kommenttia:

  1. Kelpais tännekin tollanen asu!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oispa paljon rahaa niin vois oikeasti hankkia kaikki tällaiset unelma-asut, eikä tarvitsisi vaan haaveilla ;) Vaikka on haaveilukin kivaa!

      Poista