tiistai 1. lokakuuta 2013

brunssia, saunajoogaa ja keilausta

R: Vietettiin lauantaina kavereiden kanssa vähän samantapaista tyttöjen päivää kun heinäkuussa. Kyllähän me muutenkin nähdään, mutta välillä on kiva viettää tuollaisia päiviä, että ollaan aamusta iltaan yhdessä ja tehdään jotain vähän erilaista. Tällä kertaa meillä oli ohjelmassa brunssia, saunajoogaa ja keilausta. Kokoonnuttiin aamupäivällä Ellin luo, oli ihana mennä pullantuoksuiseen kotiin! Mäkin haluaisin olla yhtä ahkera leipomaan kun Elli, mutta esim. sänpylöiden leipominen tuntuu aina jotenkin ihan ylitsepääsemättömän vaikealta. Meidän brunssi oli kyllä niin herkullinen taas, oli (pullien lisäksi siis) tuoretta leipää, hedelmiä (joita dipattiin suklaaseen), kananmunia, jacky makupaloja, tuoremehua, lihapullia.. Piti oikeen keskittyä itsehillintään ettei söisi liikaa, sillä seuraavaksi vuorossa oli saunajooga.


Me tosiaan voitettiin kesällä Salossa järjestetty Streetbasket-turnaus ja voitettiin sieltä oma ryhmäliikuntatunti. Päästiin siis omalla porukalla vapaavalintaiselle ryhmäliikuntatunnille Hanhivaaraan. Me päätettiin ottaa joku vähän erikoisempi tunti, perus jumpat ja pumpit on niin nähty. Lopulta päädyttiin saunajoogaan ja se ei tainnut olla kenenkään mielestä huono ratkaisu! Kovinkaan moni meistä ei ollut ennen ollut joogassa ja tämä oli kaikille ensimmäinen kerta saunajoogassa. Me oikeasti yllätyttiin kun päästiin paikalle ja tajuttiin että kysessä on ihan oikeasti sauna! Jotenkin meni hot joogat ja saunajoogat vähän sekaisin. Mutta siellä saunan lämmössä, noin 50 asteessa me sitten joogailtiin puoli tuntia ja tuli kyllä mieletön hiki. Kivat lammikot löytyi lauteilta ton puolituntisen jälkeen. Ja puoli tuntia meni ihan uskomattoman nopeasti, oltaisiin voitu vielä jatkaakin! Mutta eipä siellä lämpimässä saunassa voi kovin kauan olla, tai hikoilee itsensä kuiviin. Mutta, jos joskus tulee mahdollisuus mennä testaamaan saunajoogaan niin suosittelen lämpimästi.


Joogan jälkeen ohjaaja varoitteli, että illalla voi alkaa päätä vähän särkeä tai olo voi tuntua "tukkoiselta" ja että pitää muistaa juoda tarpeeksi vettä. Mä itse huomasin, että koko illan tuon joogan jälkeen mun poskia punotti ihan kamalasti ja päätä meinasi alkaa vähän särkeä. Siinä vaiheessa join paljon vettä, niin olo muuttui paremmaksi. Seuraavana päivänä päästiinkin Jennan kanssa kunnon rääkkiin, joten en osaa sanoa olisiko normaalisti kroppa jotenkin rentoutuneen oloinen seuraavana päivänä. Joogan jälkeen oli kyllä hyvä fiilis, pystyn kuvittelemaan miten ihanalta tuntuisi talvipakkasilla mennä saunajoogaan. Ja voihan tuolta joogasta yrittää ottaa ideoita ihan omiinkin saunomisiin.


Saunajoogan jälkeen jäätiin vielä Hanhivaaraan keilaamaan, sinnekin päästiin turnauksesta voitetuilla lipuilla ilmaiseksi. Oli kyllä hauska taas käydä keilaamassa, varsinkin kun puolet tunnista oli hohtokeilausta! Mulla oli joku ihmeellinen päivä kun tuntui että kaikki keilat kaatui, pitäisikö alkaa ammattilaiseksi? Heh, aloittelijan tuuria.. Oli kyllä tosi hauska päivä (samoin kun perjantai), tuollaisista rennoista päivistä ystävien kanssa saa kyllä mielettömästi energiaa arkeen! Vaikka en pahemmin viikonloppuna ehtinyt paikallaan olla (tai nukkua), niin silti tuntui viikonlopun jälkeen kun olisi ollut lomalla. Tai niinhän mä olinkin, olin lomalla arjesta ja kaikesta arjen mukanaan tuomista ei niin kivoista asioista. Tällä hetkellä tuntuu, että tuosta viikonlopusta olisi ikuisuus, niin paljon ehtinyt tapahtua. Mutta, nyt ruoan valmistukseen, että ehdin syödä ennen treenejä. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti