keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Air Wick Black Edition

J: Pääsin jokin aika sitten mukaan elämäni ensimmäiseen Buzzador-kampajaan. Riikka on suositellut mulle buzzadoriksi ryhtymistä ja lopulta päädyin sinne mukaan. Buzzadorina toimiminen tarkoittaa siis sitä, että pääsee tutustumaan erilaisiin tuotteisiin tai palveluihin ja tehtävänä on sitten kertoa niistä eteenpäin tutuille kasvotusten tai vaikka sosiaalisen median avulla. Mä olen kuullut Riikalta paljon hyvää buzzaamisesta, joten olin aika innoissani kun sain ensimmäisen pakettini:) Sisältö oli todella mieluinen, Air Wick Black Edition -tuoksukynttilöitä! Paketin haettua olikin pakko heti laittaa yksi palamaan ja ihastuin kyllä palavasti näihin kynttilöihin.


Tuoksuja oli kaksi Mulled Wine & Cinnamon Apple ja Purple Blackberry Fig. Joulufriikkinä tuo ensimmäinen oli varmaan suosikkini. Melkeimpä tuoksua enemmän ihastuin siihen, että kynttilä ihan oikeasti vaihtaa väriä palaessaan. Tunnelmallista! Kaikenlisäksi pakkaukset on tosi söpöjä. Kynttilät sopivat ihan täydellisesti meidän keittiön sisustukseen, joten niitä on tullut sytyteltyä aina kun joku kaveri on ollut käymässä. Parasta on kuitenkin se, kun pimenänä syysiltana voi sytyttää pari kynttilää, juoda glögiä, syödä piparisuklaata ja käpertyä poikakaverin kanssa sohvannurkkaan.


Jos sytyit näille, niin omasi voit hakea vaikka prismasta tai cittarista 6,50€:n hintaa. Jos taas Buzzadoriksi ryhtyminen kiinnostaa, niin täältä saat lisätietoa. Voi myös laittaa mulle sähköpostia (kaksiyhdenhinnalla@gmail.com) niin laitan kutsun tulemaan! Mun tekisi taas mieli laittaa kynttilät palamaan ja mennä viltin alle katselemaan tv:tä, mutta olisi pari tuntia suunniteltavana huomiseksi ja tenttiikin pitäisi taas lukea.. Hommiin siis, heippa!

6 kommenttia:

 1. Voiko noita jo mahdollisesti ostaa jostakin? olen kiertänyt monen prisman ja citymarketin läpi ja missään ei ole tota tuotetta? :( ostaisin niitä hyvin mielelläni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö?:/ Mä ihan luulin, että noista löytyy kun jostain tiedoista niin luin! Kannattaa kysyy ens kerralla, voihan olla, että on jtn toimitusvaikeuksia tms.. Toivottavasti tulis kauppoihin pian, noi on niin ihania <3

   Poista
 2. Halpa-Halleista itse olen ostanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä bongasin myös muistaakseni Tokmannilta. Tänä vuonna niitä on ollut viime vuotta paremmin onneksi kaupoissa.

   Poista