sunnuntai 13. lokakuuta 2013

a year ago..


J: Vuosi sitten nautin syksystä Englannissa, vietin laatuaikaa muiden aupairien kanssa, matkustelin pitkin maata, kävin melkein joka viikonloppu Lontoossa, mutta kaipasin Suomeen. Nyt vuosi myöhemmin sunnuntai iltana yritän tehdä rästiin jääneitä koulujuttuja, tuijottelen epätoivoisesti täyttä kalenteriani, haaveilen lomasta ja tietenkin kaipaan Englantia. Onhan se aina niin, että ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella.. Antaisin melkein mitä vaan, että saisin viettää edes pari viikkoa huoletonta au pair elämää vielä kerran! Voisin pelailla poikien kanssa vähän futista, käydä päivällä Fitness Firstillä joogailemassa, nähdä illalla kavereita pubissa cider blackin merkeissä ja lauantaina hypätä junaan, joka veisi mut Lontoon keskustaan.
Mun ikävää ei helpottanut yhtään se, että eräs ystävä on tällä hetkellä St Albansissa käymässä ja mun ihana host family oli eilen kannustamassa mun peliä! Tekisi niin mieli varata lennot Lontooseen loppuvuodeksi, mutta jotenkin järki sanoo, että pitäisi välillä matkustella muuallakin. Mutta kun Lontoo on Lontoo ja mulla on ikävä sinne.. Eihän se olisi sama käydä siellä kun asua siellä, mutta silti.. ;)

Nyt vielä leffa pyörimään ja taidan vähä kaivella herkkulaatikkoakin, että tästä illasta tulisi vähän parempi :) Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!!

8 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita nämä kuvat! :)

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! Ei mikään ihme, että tuonne on vähän ikävä! ;) Onneksi tää kotimaakin on kuitenkin ihan kiva, ainakin välillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Molemmissa on tietenkin omat ja huonot puolensa. :)

   Poista
 3. Ääää ikävä täälläkin! :( Joulukuu sais jo tulla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä sentään pääset sinne!! Mua ärsyttää kun jos ois aikaa, ei oo rahaa lähteä ja sit kun on rahaa, niin ei oo aikaa! :(

   Poista
 4. Wonderful photos, beautiful landscape. I've always wanted to explore England, maybe one day :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! You should! It really is a worth of visiting:)

   Poista