torstai 12. syyskuuta 2013

uusi pari kenkäkaapissa (tai siis eteisen lattialla)


R: Mä kulutin viime talvena puhki kahdet hyvin palvelleet kengät, yhdet nilkkurit ja yhdet maiharit. Nyt niille pitäisi löytää korvaajat ja yhdet kivat nilkkurit löysinkin jo Skopunktenista. Tai okei, jos tarkkoja ollaan niin olisin löytänyt aika monetkin, mutta ostin nyt vaan nämä yhdet. Halusin jotkut sirot, alkusyksyyn ja moneen asuun sopivat. Mitäs tykkäätte mun uusista kengistä? Vielä en ole näitä ehtinyt käyttää, ulkona on ollut niin lämmin että on hyvin voinut käyttää loafereita. Pitää nyt nauttia näistä kesäisistä säistä ja käyttää loafereita mahdollisimman pitkään.. Syksyksi mun pitäisi saada vielä jotkut maiharit, onneksi sellaisia näyttää olevan kaupat (ja nettikaupat) pullollaan.

Ei kengistä sen enempää, vaan vähän kuulumisia. Tuntuu että aika menee ihan törkeän nopeasti! Huomenna on jo perjantai, ihanaa. En ole tällä hetkellä ehtinyt pahemmin kotona olla, kun on ollut töitä, treenejä, kisakatsomoa ja eilen kävin Salossa moikkaamassa meidän porukoita ja ripsihuollossa. Äsken tulin kotiin töistä, tänään oli vähän normaalia lyhyempi työpäivä kun iltapäivällä lähdettiin pelaamaan pesäpalloa. Meidän laitos sai haasteen ja mä tietenkin ilmottauduin mukaan joukkueeseen. Mun mielestä urheilu on ihan paras tapa tutustua uusiin työkavereihin! Oli hauskaa ja onnistuttiin vielä voittamaan peli, jee. Muut lähtivät vielä juhlistamaan voittoa, mutta mä lähdin kotiin, pakko nähdä Suomen peli (siis koripalloa, jos joku ei vielä ole tajunnut mitä lajia täällä seurataan). Harmi vaan ettei peli ihan kulje toivotulla tavalla, onneksi on vielä puolet pelistä jäljellä. Nyt mä ajattelin ottaa muutaman tunnin ihan rennosti ja illalla sitten salille Jennan töiden jälkeen. Mitäs teille kuuluu? Vähän laiskasti olette muuten kommentoineetkin viime aikoina, vaikka niin olen itsekin. Välillä oikeen harmittaa kun en ole ehtinyt lukemaan läheskään kaikkia suosikkiblogejani.

8 kommenttia:

 1. Mää tarvisin kyllä tollaset perusnilkkurit! Jostain syystä ostan aina nilkkureita jossa on korot..

  Nomi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin on enemmän korollisia, vaikka niitä tulee harvemmin käytettyä!

   Poista
 2. mulla on noi samat kengät ja ihan lempparitt!! nii mukavat jalas ja just tykkään ku ne on sellaset sirot jalassa 8) skopuntkenis on nii ihania kenkiä!! ja älä vaa tosta ajasta:D taas perjantai, mitä?!:D

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäät kengät oot löytänyt. On varmasti todella monikäyttöiset ja sopii kyllä moneen asuunkin :)

  VastaaPoista