lauantai 7. syyskuuta 2013

TV-VINKKI LAUANTAILLE


J: Ajattelitko viettää rauhallista koti-iltaa? Kaipaatko jännitystä iltaasi? Jos vastasit kyllä, tai vaikka et vastannutkaan, niin kannattaa kääntää tv klo 18.40 Yle 5 ja jännittää Suomen menestystä koripallon EM-kisoissa. 
Kuten joku on saattanut kuullakin, Suomi on menestynyt kisoissa paljon paremmin kuin kukaan tosifanikaan uskoi toivoa. Suomi kaatoi keskiviikon avausmatsissa mm-kisojen kakkosen Turkin ja torstaina kaatui komesti länsinaapurimme Ruotsi. Tänään olisi vastassa Italia, joka on myös tähän saakka voittanut kaikki pelinsä. Kentän lisäksi tänään taistellaan kuulemma myös katomossa! Sloveniaan on matkannut melkein 2000 suomalaisfania. Arvatkaa vaan, harmittaako kun ei olla siellä? Oltiin kaksi vuotta sitten Liettuassa katsomassa kisoja. Todistettiin mm. Suomen em-historian ensimmäinen voitto! Kuvat ovat muuten siltä samaiselta reissulta, jos joku ei nyt vielä tajunnut..

Riikka ja Janne tulee pian tänne meille jännitämään peliä. Jääkaapissa kylmässä odottaa pari siideriäkin. Voisi ihan sen kunniaksi kortkata yhden, että kuulin äsken päässeeni läpi siitä hiton ruotsin kurssista! Jee! :) 

Kuka muu aikoo seurata illan matsia? Vai eikö koripallo kiinnosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti