keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Tää ei tuu poistuu täältä koskaan

J: Mulla on tapana kuvailla aina välillä kännykällä (ja joskus ihan kamerallakin) kaikkea turhaa arkipäiväistä, vaikken vieläkään sitä Instagramia omista ja pääse jakamaan kuviani siellä.. Sitä paremmalla syyllä mulla on nyt oikeus julkaista näitä täällä blogissa, kun niitä ei ole muuallakaan näkynyt ;) 


1. Rentoutumiskeino parhaimmillaan, hyvä lehti ja ISO pussi irttareita. Pienestä määrästä tulee vaan paha mieli.. 2.Sain Viking Linen lahjakortin osallistuttuani johonkin kyselyyn tai tilasinko uutiskirjeen, en muista miksi.. Nyt kelpaisi rentoutuminen laivalla, kuka lähtee mukaan? 3. Paras leffa pitkään aikaan, suosittelen! 4. Olin joskus ennen harjoittelun alkua vielä hyvä vaimo ja tein makaroonilaatikkoa. Sen jälkeen Teemu onkin saanut hoitaa kokkailun ;)


5. Teemun yksi kaveri toi meille vähän energiajuomaa. Tiedän, ne ovat epäterveellisiä, mutta pakko myöntää, että olen jo pari tölkkiä juonut. Aina ei jaksa kuumaa kahviakaan juoda jos kaipaa kofeiinia. 6. Minä itse oikein peilin kautta. 7. Tuttu näky, take away kahvi ja minä Punton ratissa! 8. Joku aamu oli vähän sumuista. Ei näkynyt mitään ikkunasta!


9. Yritin kuvata asua, ei onnistunut sisällä itselaukaisimella. 10.Mun datailunurkka, kahvikuppi ja blogi. 11. Meidän sohvapöytä saapui vihdoin kotiin! Se on ihana ihana! Nyt on paikka jaloille, vai mikäs se sohvapöydän idea olikaan..? 12. Kävelin aamulla ennen kuutta bussiasemalle ja aloin jo odottaa Yliopistonkadun jouluvaloja.. Ei enää kauan!


13-16. No se Cheeekkki!! Olin viikonloppuna Helsingissä ja lauantaina Cheekin jäähallikeikalla. Olette varmaan kaikki kuulleet jo hypetystä siitä keikasta. Mahtava show, upea sympaattinen mies, kaikki parhaat biisit, kovia feattaajia.. Iha täydellinen keikka siis! Olin ihan fiiliksissä koko sen kaksituntisen kun Cheek esiintyi. Olen kuunnellut Cheekiä varmaan vuodesta 2004, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Ihan täydellistä "aivot narikkaan" musaa, jossa on kuitenkin jonkinlainen sanoma. Mä en voi muuta kun ihailla Cheekin asennetta. Varmaan aika paljon on tullut sitä paskaa niskaan vihaajilta tässä viime vuosien aikana, mutta samalla hän on saanut koko ajan lisää ja lisää faneja ja uskaltaa tehdä asiat omalla tavallaan. Mä ainakin voin myöntää ihan käsi sydämmellä, että olen 25v, yliopisto-opiskelija ja fanitan Cheekiä. Olenko nyt tosi nolo? ;)

Mites muilla on mennyt viime aikoina? Mä en ole ehtinyt edes lukemaan suosikkiblogejani!

Ps. MUISTAKAA ARVONTA

11 kommenttia:

 1. Mä lähden laivalle! Muut tytöt mukaan kanssa. :) Mennään! Ainakin Annan ja Annin kanssa oli aiemmin puhettakin, vai puhuttiinko ehkä kaikki yhes siel Annan mökil? t. Piitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu puhuttiin sillon ja mulla kävi mielessä, että vois kysyy teitä! :D Se olis neljän hengen hytti, pitäs ottaa kaksi hyttiä!:)

   Poista
  2. Mietinkin, et kaks hyttiä varmaan tarvii. Vierekkäiset sit vaan! :)

   Poista
 2. Et oo nolo - tai ainoo nolo ;D Olin mäki lauantaina tuola samalla keikalla ja oon ite n. 23 vuotias :D Ja keikka seurana oli oma yli 40 v äiti joka on hullu Cheekfani :D:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, en olekaan :D Me just mietittiin lauantaina, että hauska kun siellä oli just tosi paljon sellasia +30v naisia, ketä oli ihan fiiliksissä Cheekistä :D

   Poista
 3. toi keikka oli _mahtava_ ite olin sunnuntaina mut voi upeus, nautin vaan täysillä ja unohin kaiken muun. Ja jotain niin ainutkertasta, että ei varmaa moni muusikko tee samaa (kirjotin eka fani, mitäköhä mäki ajattelin) :DD Ja Cheek on kyllä symppis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiimpä, oikeassa olet! :) Oliko sunnuntain keikka sama kun lauantai? samat feattaajat yms?

   Poista
 4. Iiihana toi sohvapöytä, mistä se on? :) Ja hei, Cheek ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on Kodin Ykkösestä. Ainakin Turussa oli päässyt jo loppumaan, mutta saatiin tilattua oma :)

   Poista