maanantai 23. syyskuuta 2013

syksyisen väristä

paita Monki
huivi Primark
housut Bershka
kengät Skopunkten
sormukset H&M

R: Jes, taas yhdestä maanantaista selvitty! En voi uskoa että mulla alkoi jo neljäs viikko harjoittelua, aika on mennyt niin nopeasti.. Tänään oli kyllä normaalia parempi maanantai, töissä aika meni melko nopeasti ja illaksi oltiin sovittu treffit tyttöjen kanssa. Oli kiva nähdä ihan tälleen arkenakin, kun kavereita ehtii nähdä tolleen kokkailun ja jutustelun merkeissä vaan viikonloppuisin.

Käytiin Jennan kanssa ottamassa asukuvat ennen kun nähtiin tyttöjä. Mä olen jumittanut käyttämään tota viininpunaista huivia, koska en jaksa hakea muita huiveja ja syysjuttuja vintiltä. Kävin jo hakemassa sieltä säkillisen kenkiä (joita en kaikkia edes muistanut omistavani), mutta en muistanut ottaa sitä toista säkkiä samalla, jossa on mm. suurin osa pipoista ja huiveista. Pitäisi kyllä hakea ne, lehdissä on jo peloteltu ensilumella? Mä en mitään lunta vielä halua, vastahan kesä loppui. Mitäs tykkäätte mun asusta?

Olen muuten taas aika huono tyttöystävä, Jannella on huomenna synttärit ja mulla ei ole sille mitään lahjaa. Ajattelin että ostaisin sen paljon puhutun GTA:n, mutta Janne menikin itse ostamaan sen itselleen viikonloppuna.. On mulla kyllä pieni idea mitä ostaisin, mutta en tänään ehtinyt kaupungille. Mun onneksi Jannella on huomenna iltavuoro, ehdin töiden jälkeen lahjaostoksille.. On kyllä vaikea ostaa lahjaa 28-vuotiaalle miehelle! Ehkä mä jotain keksin.. Nyt katson Salkkarit ja sitten nukkumaan, hyvää yötä!

8 kommenttia:

 1. haha mulla on sama ongelma: carlolla on torstaina synttärit enkä keksi mitääääään :D miten voi olla niin vaikeeta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keksitkö jo jotain? Mä kävin eilen varmaan kaikki keskustan urheilukaupat läpi kun piti ostaa Jannelle yhdet treenishortsit, mutta ei löytynyt :/ Sovittiin sitten että mennään joskus yhdessä ostamaan..

   Poista
 2. Onpas hauska asu! Toi pallopaita on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana asu! Mietin, että pitäisikö kaivaa varastosta vanhat ratsastuskengät kun sellaiset on aina niin in näin syksyisin ;)

  VastaaPoista
 4. Hola guapísima nos encantas los anillos y la camisa, nosotras tambien tenemos un blog, si te apetece pásate y si te gusta no dudes en seguirnos
  amigasyresidentesenstylestation.blogspot.com
  Un besiño

  VastaaPoista