keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Syksy saa tulla!

J: Tilasin pari viikkoa sitten ebaysta takin. Takin, josta olen haaveillut jo kauan! Joskus viime helmikuussa taisin ekan kerran ihastella sitä ja kirjoittelin siitä täällä blogissakin. En sillon tilannut takkia kuitenkaan, sillä sen toimitus olisi venynyt maaliskuun loppuun ja ajattelin, ettei sillon enää tarvitse niin paksua. Nyt syksyn tulle muistin sen taas ja vihdoin tilasin! Toimitusajaksi luvattiin syyskuun loppu, mutta eilen tuli postin saapumisilmoitus ja tänään hain ihanuuden postista.


Takki oli aivan ihana! Sovittelin sitä ohuen topin kanssa ja vaikutti vähän isolta, mutta mahtuupahan alle joku paksu neule. En ole omistanut vähään aikaan (okei, en koskaan) mitään tuollaista vähän aikuismaisempaa tai siistiä takkia. Tai en nyt tiedä onko tämäkään niin aikuismaisempi tai siisti, mutta voittaa ainakin ne ikuiset parkatakit! Nyt mä ihan oikeasti aloin odotella viileämpiä ilmoja, jotta saisin pukea tämän päälleni. 

Onko muilla jo syystakki hankittu?

9 kommenttia:

 1. Oikein kaunis takki.

  Hommasin uudenveroisen takin Raumalta Lähetyskirpputorilta. Takin merkki on Lynx. Tuolla kirpparilla on tosi paljon uudenveroisia takkeja ja housuja ja paitoja. On myös usein retrovaatteita. On hyvä kirppis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääkin käydä siellä kun seuraavaksi Raumalla poikkean:)

   Poista
 2. Aivan ihana!! Oon kuolannut tollasia samantyyppisiä nahkahihaisia jo monestakin paikasta, tosin Ebay on vielä tsekkaamatta. Voi olla, että tollanen on vielä pakko kotiuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, toi oli kaiken lisäksi tosi halpa! Noin 30€ postareineen :> Tosin laadusta en sitten tiiä ;)

   Poista
 3. Ei mulla ainakaan ole erikseen syystakkeja. :D Mulla on vaan talvitakkeja ja sitten pari sellaista ohuempaa takkia, joita voi käyttää muina vuodenaikoina jos huppari ei riitä.

  VastaaPoista
 4. oikein hyvä valinta, tuo takki on niin ihana! ;)

  mä oon etsinyt viime keväästä saakka mustaa hieman pidemmän mallista biker-takkia kultaisilla yksityiskohdilla. kaikissa vastaan tulleissa takeissa on ollut aina hopeiset yksityiskohdat, tai jos on sattunut kultaisilla yksityiskohdilla varustettu takki tulemaan vastaan niin hinta on ollut aikamoinen niissä takeissa.. :(

  toivottavasti tärppäis vielä ennen kuin syksy on ohi :)

  VastaaPoista
 5. Vinkkinä, tää takki on muuten Sheinsidellä tällä hetkellä alessa 29,57 €, ja siitä saa alennusta vielä koodilla 20%, eli hinnaksi jää 23,66 €. Minkä koon otit? Monissa kommenteissa tuolla Sheinsidellä sanotaan että todella pienet koot, mutta sä taisit sanoa, että sulle tuli iso? Ja myös, näyttääkö takki hyvältä myös kun takki on kiinni? Kaikki mainoskuvat on aina kun vetoketju on auki.

  VastaaPoista