tiistai 10. syyskuuta 2013

piristystä arkisiin asuihin

R: Mua välillä jopa ärsyttää se, miten tylsästi pukeudun töissä. Suurin syy siihen on mielikuvituksen puute, toiseksi suurin on oma laiskuus, en jaksa iltaisin miettiä vaatteita valmiiksi ja aamulla kiireessä tulee napattua ensimmäiset hyvät vaatteet kaapista. Vapaa-ajalla jaksan panostaa pukeutumiseen enemmän, mutta haluaisin töissäkin tuoda enemmän vaatteilla esiin omaa "persoonallisuutta". Tai siis en jaksaisi olla töissä se tavallinen tyttö, jolla on aina farkut ja neule, koska en koe että olen muutenkaan sellainen. Työpukeutumista vaikeuttaa myös se, että haluaisin sinne kuitenkin pukeutua vähän "aikuismaisemmin", joten collegepaidat ja farkkushortsit jää työpäivien ajaksi kaappiin.
Keräsin Nellyn* sivuilta itselleni (ja muille) vähän inspiraatiota pukeutumiseeni. (Oli muuten vaikka mitä ihania syysuutuuksia, harmi että mun palkka tulee vasta kuun lopulla..) Jo pienillä jutuilla, mm. erilaisilla huiveilla tai isoilla koruilla saisi tavallisesta farkut+pusero -yhdistelmästäkin paljon kiinnostavamman. Harmi vaan etten omista kovinkaan montaa kivaa huivia tai koruja, niitä ei ole koskaan tullut oikeen ostettua, kun olen niin huono käyttämään niitä. Huivitkin on aina olleet vaan sellainen välttämättömyys, pakko käyttää ettei tule kylmä. Nyt haluaisin oppia käyttämään huiveja ihan muutenkin, kuten sanottu, niillä saisi asusta heti paljon kiinnostavamman. Nellyllä* ainakin näytti olevan hyvä valikoima Piecesin huiveja, onkohan ne sellasta kivan ohutta materiaalia?

Kertokaa jotain vinkkejä miten piristää yksinkertaisia asuja? Mä olen ainakin huomannut, että erilaisten materiaalien käyttö vaikuttaa heti koko asuun. Esimerkiksi mustat "vahapintaiset" farkut näyttää jotenkin paljon kiinnostavammalta kun tavalliset mustat farkut. Ja tänään huomasin sen, että musta tavallinen neuletakki pilaa varmasti kaikki asut. Se taitaa kyllä jäädä jatkossa kaappiin, harmaa neuletakki näyttää paljon paremmalta.

*=mainoslinkki, postaus toteutettu yhteistyössä Nellyn kanssa

6 kommenttia:

 1. Ainakin ne piecesin huivit mitä itte tiiän on semmosta, niitähän löytyy esim. vero modasta/onlysta, tai ainakin on löytynyt, siellähän voit käydä kattoo esim. et mitä matskuu se on ja tuntuuks se kivalta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kävinkin jo katsomassa, ne vaikutti kivalta!

   Poista
 2. Täydelliset bootsit <3

  VastaaPoista