maanantai 30. syyskuuta 2013

nahkashortsit kuuluu syksyyn


takki ja huivi Primark
paita bikbok
neule ja sormukset H&M
shortsit Lindex
laukku New Look
kengät Skopunkten

R: Tajusin tänään, että maanantai-iltapäivinä on melkeen yhtä kiva lähteä töistä kun perjantaisin. Maanantait tuntuu aina törkeän pitkiltä ja tylsiltä, mutta heti kun maanantaista on selvitty niin tulee sellanen tunne, että ehkä selviää koko viikosta. Mulla tämä viikko tulee töissä olemaan kiireinen, haastava ja vähän jännäkin, innolla odotan! Ei töistä kuitenkaan sen enempää, tässä olisi nyt asukuvia viime viikolta. Käytiin Jennan kanssa kuvailemassa yhdessä lempparipaikassa perjantaina ennen kun mentiin markkinoille ja Antonioon.

Näin viime viikolla jossain kaupassa (teko)nahkashortsit ja tajusin että hei, mullakin on tuollaiset! Ostin nämä monta vuotta sitten ja aina sillon tällöin unohdan näiden olemassaolon. Varsinkin tälleen syksyisin kaikki nahkainen näyttää tosi hyvältä, joten mä ainakin tykkään näistä! Mitäs mieltä te olette? Tuon (ryppyisen) paidan löysin muuten bikbokin alesta reilulla 12 eurolla, katsoin sitä joskus jo normaalihintaisenakin, onneksi en sillon ostanut!

Mä muuten jäädyin tänään taas ihan totaalisesti kun eräässä tosi yllättävässä tilanteessa yksi tyttö ilmoitti lukeneensa meidän blogia! Terkkuja vaan jos luet tätä, miten meni tentti? ;) Muistan kuinka hassua oli kun joskus monta vuotta sitten kuuli joltain vieraalta ensimmäistä kertaa, että tämä lukee meidän blogia, sillon menin ihan lukkoon. Vaikka tiedän että blogilla on paljon lukijoita, niin silti on aina hassua kun joku kertoo sen face-to-face. Se on kyllä aina kiva kun joku paljastuu lukijaksi, saa tulla jatkossakin moikkaamaan!

2 kommenttia: