perjantai 27. syyskuuta 2013

my new phone


J: Siinä se nyt on, mun uusi lelu! Tai se on enemmänkin kun lelu, mun uusi vauva. Siinä on aivan täydellinen kamera, se on miljoona kertaa nopeampi kuin mun vanha N8. Siihen saa vaikka mitä sovelluksia (ei vielä instagramia, yhyyy!). Saan vihdoin kaikki sähköpostit suoraan puhelimeen, samoin kun fb-viestit (tärkeää). Lisäksi sain ladattua wordamentin, joka on muuten todella koukuttava. Olen pelannut sitä aivan liikaa tässä kuluneen vuorokauden aikana. Sen lisäksi, että puhelimella voi tehdä kaikkea kivaa, se on myös hyödyllinen. Nyt on Office paketti, eli voin vaikka lueskella tehtyjä koulujuttuja matkalla Raumalle. Vanhalla puhelimella sellainen ei olisi todellakaan onnistunut.

Sanoinko jo, että kaiken muun lisäksi se on todella kevyt ja näyttö on iso ja kirkas? Ja sen pitäisi kuulemma kestää pieniä kolhujakin. En kyllä tiedä uskonko sitä, aion pitää hyvää huolta mun pikkuisesta ;) Tämä mun hehkutus alkaa kuulostaa jo aika sairaalta, joten taidan lopettaa.. Ja pelata vähän wordamentia.. Hyvästi ahkeruus ;)

Ps. Kauhistuttaa ajatus, että tämä on viimeinen Nokiani! Olen aina (pientä, noin vuoden kestänyttä Samsung-hairahdusta lukuunottamatta) vannonut Nokian nimeen ja olen kyllä ollut jokaiseen puhelimeeni enemmän kuin tyytyväinen. Ei mulla kyllä ole mitään Microsoftiakaan vastaan, käy vaan sääliksi kaikkia Suomessa työpaikkansa menettäneiden puolesta. Itsekin tuli työskenneltyä siellä sillon nuorempana ja mulle Nokia on ollut aina hyvä työnantaja. Ajat kuitenkin muuttuvat, ei siinä valittaminen auta. Toivon todella, että Microsoft ei kokonaan "hylkää" Nokia (tai Lumia) nimeä, se on kuitenkin edelleen tunnettu maailmalla ja tosi iso juttu meille suomalaisille!

8 kommenttia:

 1. Onne uuden puhelimen johdosta :) JA toi wordament on kyllä ihan älyttömän koukuttava peli! Kaikki "vapaa-aika" puheimen kanssa meni mullakin aluksi vain sen kimpussa :D

  http://omanelamanikuningas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks :D Mä oon nyt viikon pelaillut sitä koko ajan melkeen, apua! Kooska se menee ohi??

   Poista
 2. Apua oon haaveillu 925:sta jo hetken aikaa, muttei millään raaskis ostaa kun oma puhelin toimii moitteettomasti. En muutenkaan tykkää windowsin käyttöjärjestelmästä, mutta jos tuohon saisi androidin, vaihtaisin heti!
  Onnea uuden puhelimen johdosta! Toivon samaa Nokian kohtalosta, täytyy pitää peukut pystyssä ja sormet ristissä! Odottelisn myös innolla puhelimesta postausta myöhemminkin, käyttökokemuksia ja miten on kestänyt käyttöä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on täydellinen, kannattaa ostaa ;)

   Tähän mennessä voin sanoa, että puhelin on toiminut moitteettomasti! Mitä nyt akku menee nopeammin loppuun kun vanhassa N8, mutta se johtuu varmaan jatkuvasta käytöstä. Kamera puhelimessa on todella hyvin ja sain lopulta siihen sen kauan kaivatun instagraminkin, tosin en sillä nimellä:)

   Poista
 3. nokiaa saan sellasen instance sovelluksen mikä o vähä ku insta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä löysin sen, kiitos vinkistä!! Nyt mäkin olen siis siellä, saa seurailla ;) nimimerkki on jenna_nie

   Poista
 4. Mulla sama juttu, et aina on ollu Nokia ja aina oon pitänyt Nokian puhelimista ja niiden muotoilusta erityisesti. Itselläni on ollut nyt vähän yli vuoden Lumia 900 ja se on todella kestänyt pieniä kolhuja! Pariin kertaa oon onnistunut aika pahastikin sen tiputtamaan, eikä näytölle onneks käyny kuinkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi 925 on kuulemma vielä kestävämpi, tai niin se myyjä vakuutteli! Mut kiva kuulla, että 900 on myös kestävä!

   Poista