torstai 26. syyskuuta 2013

must have urheiluvaatteita

J: Mun sisäinen aleshoppailija heräsi, kun huomasin Stadiumin* kivan nettikauppakampajan! Siellä saa nyt kaikesta -25%, joten oli aivan pakko mennä vilkuilemaan vähän valikoimaa. Eikä varmaan vaikea arvata, että sieltä löytyi vaikka mitä ihanaa ja tarpeellista.. Keräsin kollaasiin vähän must-have juttuja.
-Vedenkestänä tuulitakki. Mulla on yksi  kirkkaanpunainen Haltin, josta en tykkää yhtään, ja yksi paksumpi, olisko Hummelin, mutta tuollainen Adidaksen coolimpi on ollut haussa jo kauan. Tuulitakkeja tulee käytettyä melkein päivttäin treenimatkoilla tai töissä.
-Uudet salihousut ja shortsit koristreeneihin! Salihousujen tarve ei ole tällä hetkellä niin kriittinen kun shortsien. Toiveena olisi siniset tai valkoiset, jotka sopii unikoriksen peliasuun ;) Missään en sellaisiin ole kuitenkaan törmännyt..
-Joku kiva kolitsi! Niitä ei ole koskaan liikaa. Nyt olisi haussa joku hieman lyhyemmän mallinen, jonka voisi heittää vaikka treenin jälkeen topin päälle ennen takkia
-Urheilurintsikoita ei ole koskaan liikaa, varsinkaan tarpeeksi hyvä. Kaikki varmaan tietävät oikeiden urheilurintsikoiden tärkeyden, joten en nyt ala luennoitsemaan siitä.
-Kenkiä!! Mulla on haussa ainakin salikengät ja koriskengät. Tärkeimmät ovat ehdottomasti koriskengät. Vanhat ovat nähneet jo alka paljon parkettia ja ovat jo kirjaimellisesti rikki. En ole vaan oikein missään törmännyt koripallokenkiin. Stadiumillakin oli vaan miesten ja veikkaan niiden olevan liian isoja!
Haluisin myös jotkut siistit lenkkarit ihan arkikäyttöön. Olen vähän jäljessä, kaikki coolit ihmiset ovat käyttäneet lenkkareita kaupungilla jo vaikka kuinka kauan, kun mä vasta haaveilen niistä. Ehkä ensi keväänä sitten, ellen nyt bongaa mistään mitään kivoja.
Yksi ikuisuushaave on talviconverset*. Tuollaiset ruskeat, vuorelliset ja nahkaiset olisivat aivan täydelliset! Olisin varmaan tilannut ne jo, ellei hintaa olisi reippaasti yli 100€.

Nyt olisi kyllä hyvä aika laittaa tuotteita tilaukseen, sillä Stadiumilta saa tosiaan 30.9. saakka nettikaupasta* KAIKESTA -25%, eli neljäsosa hinnasta pois. Aika loistava tarjous!

Mitä teillä on ostoslistalla?

*=mainoslinkki. Postaus on toteutettu yhteistyönä Stadiumin kanssa.

3 kommenttia:

  1. Ihana tuo Adidaksen punanenpantterikuosinen takki, love! Kaikkea kivaahan tuolta Stadiumilta löytyis, mutta yritän pysyä lujana... :D

    VastaaPoista
  2. ääää, nuo Niken ultrakevyet lenkkarit on mullakin haaveissa !

    VastaaPoista
  3. mä kävin eilen illalla myös kurkkailemassa stadiumin valikoimaa ja kyllähän sieltä talvitakki, urheiluliivit ja treenipaita tilaukseen lähti kun noin hyvät alet oli tarjolla :)

    VastaaPoista