lauantai 28. syyskuuta 2013

markkina perjantai


R: Ihanan onnistunut vuorokausi takana! Lähdettiin eilen Jennan kanssa heti mun töiden jälkeen Saloon, oltiin sovittu jo joskus kesällä että nähdään kavereiden kanssa tänä viikonloppuna ja tehdään kaikkea kivaa. Melkeen kaikki vanhasta "koristyttöporukasta" pääsikin paikalle ja ehdittiin tehdä vaikka mitä. Eilen mentiin käymään Salon syysmarkkinoilla, se on aina ihan must. Markkinoiden aikaan kaikki salolaiset ja lähikuntalaiset kaivautuu jostain mökeistään ihmisten ilmoille ja tulee markkinoille. Markkinoilla on nuoria, vanhoja, lapsiperheitä, teinejä, paikallisia ja kauempaa tulleita. Kaikilla on varmaan omat syynsä käydä markkinoilla, mutta useimmat käyvät siellä varmaan tottumuksen, tapojen ja herkkujen vuoksi. Meilläkin oli tavoite, pitää saada lakuja ja pusuja! Ja niitä onneksi löytyi.

Markkinoilta suunnattiin Antonioon syömään ja oli kyllä hauska ilta. Naurettiin tyhmille jutuille, juteltiin ja syötiin hyvää ruokaa. Kaikkia taisi väsyttää enemmän tai vähemmän, mutta silti oli hauskaa. Illalla kun pääsin porukoiden luo nukkumaan, niin nukahdin varmaan samantien kun pääsin sänkyyn. Tänäänkin tehtiin vaikka mitä kivaa (instagramin kautta mua @riikka_ni seuraavat tietävätkin jo..), mutta tämän päivän menot ansaitsee oman postauksen! Eli palaillaan, ihan vaan siitäkin syystä että kuolen pian nälkään. Oikeasti, söin viimeksi joskus yhdeltä.. Nyt ruokaa, moikka ja hauskaa iltaa! Niiin ja nähdään huomenna täällä.

4 kommenttia:

 1. ihania kuvia ja voi mitä herkkuja! ;)

  VastaaPoista
 2. Näistä kuvista saa Salon markkinoista aika erilaisen kuvan kuin siellä käyneenä! :D Ihania kuvia oot kyllä napannu! <3 Mun vertaus markkinoista kuuluu: kaikki kaivautuvat kiven koloistaan, ottavat traktorit alle ja suuntaavaat markkinoille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo totta :) Joo toi traktori vertaus on kyllä aika osuva :D

   Poista