keskiviikko 18. syyskuuta 2013

kesäisiä hetkiä

R: Eilen illalla kun kävelin pimeässä, sateisessa säässä kotiin treeneistä tajusin sen, nyt on syksy. Lämpimät säät taitaa olla nyt ohi ja pitää ihan oikeasti asennoitua siihen, että syksy on täällä. Pitäisi käydä hakemassa paksummat huivit ja hanskat varastosta, aamuisin niitä tarvitsee jo! Ajattelin nyt kuitenkin palata vielä vähän kesään, kun Milla haastoi meidät 7 kuvan haasteeseen. Ideana on siis esitellä 7 kuvaa menneeltä kesältä. Viime kesää on vaikea tiivistää vain seitsemään kuvaan. Loppukesästä tuli vähän sellanen fiilis että apua, enhän mä tehnyt kesällä mitään, mutta oikeasti tuli kyllä tehtyä vaikka mitä kivaa. Ihania hetkiä, olipas kiva selailla blogista kesäisiä postauksia ja muistella niitä.


Mökkeilyä, ulkoilua, katukorista, hyvää ruokaa, Aura Festeilyä, jokirantaistuskelua, kotimaan matkailua (Savonlinna oli ihana uusi tuttavuus), mansikoita, kavereita, aurinkoa, Happy Joeta, rentoutumista, kiireettömyyttä, lukemista, naurua.. Niistä koostui mun kesä 2013. (Ja oho, en näköjään osaa laskea, kuvia tuli 8!)

Vaikka kesä oli ikimuistoinen, niin syksykin on alkanut ihan kivasti. Olen tutustunut moniin uusiin ihmisiin, olen aloittanut harjoittelun ja aloittanut uuden (vanhan) harrastuksen. Ihana olla aktiivinen, tällä hetkellä mulla on koko ajan sellanen "kiva kiire". Eli on paljon tekemistä ja kiirettä, mutta nautin siitä, koska tekeminen on kivaa. Ainut huono puoli kiireessä on se, ettei ehdi bloggaamaan niin paljon kun haluaisi. Nytkin on vaikka mitä ideoita blogiin liittyen, ehkä mä toteutan niitä pikku hiljaa. Mutta, nyt on jo niin kova nälkä että pakko laittaa jotain ruokaa, heippa!

2 kommenttia: