maanantai 2. syyskuuta 2013

Ideoita valokuville


J: Kirjoittelin muutama viikko sitten eräässä postauksessa, että mun on ollut tarkoituksena kauan jo tilata valokuvia ja nyt sain sen jälkeen viimein tehtyä sen! Viime viikolla saapuikin Photoboxilta iso laatikollinen kuvia, hieman yli 400 kappaletta niitä taisi olla. Halusin laittaa osan esille, mutta tavalliset kehykset eivät oikein innostaneet. Niitä on jo aika paljon.. Päätin siis toteuttaa kauan mielessä olleen idean. Bongasin kauan sitten netistä kuvan pyykkinarusta valokuville ja päätin sillon heti, että haluan samanlaisen. Vähän suunnittelua ja pohdintaa se vaati, mutta lopulta saatiin tuollainen rautalankaviritys seinälle. En lyötänyt mistään haluamaani valkoista narua, joten tuo sai nyt kelvata. Ja näyttää kyllä ihan hyvältä, tosin vähän autiolta tuolla valkoisella seinällä! Parempia kuvia tulossa joskus, kun saadaan tämä kämppä edustuskuntoon ja saan kuvailtua sitä teillekin ;) En kyllä tiedä millon se tapahtuu..

Täällä on nyt viimeiset pari viikkoa näyttänyt aika samalta. Periaatteessa sisustus alkaa olla valmis, mutta paljon kaikkea puuttuu vielä. Mainittakoon vaikka kaikki matot ja sohvapöytä! Ollaan mietitty tätä Kodin Ykkösen sohvapöytää. Olkkariin on myös tulossa yksi lipasto meidän porukoilta ja keittiöön kaipailisin vähän samantyylisiä sisustusportaita, mitä Riikka oli hankkinut. Kivoja mattoja ei oikein tunny löytyvän mistään. Tai no löytyy kyllä, mutta tällä hetkellä ei kiinnosta maksaa yli 300€ kivasta matosta. Miten nekin voi olla niin kalliita? Onneksi nämä kuvat oli ainakin halpoja ja niillä sai kivasti kämppää uuteen uskoon ;) Vai mitäs tykkäätte? Onko muita kivoja ideoita, miten kuvilla voisi sisustaa? Niitä jäi vielä aika paljon, enkä kaikkia haluaisi piilottaa kansioihin..

8 kommenttia:

 1. hei onpa kiva idea toi naru! ja haha meillä on asunto vieläkin ihan kesken, autio ja vailla vaikka mitä, mm. tauluja ja verhoja, vaikka ollaan tässä jo kohta vuosi asuttu :D jotenkin ei jaksa panostaa asuntoon, kun tietää, että tää on vaan väliaikaista. toisaalta olisi se niin kiva, että kämppä näyttäisi kivalta ja omalta :D ehkä mä tästä alan tsempata ;p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon, että tullaan asumaan tässä vuokralla vielä useampi vuosi, halusin siksi vähän panostaa :) Tosin sitten se sisustaminen alkaa vasta kunnolla, kun on ihan oma asunto! Siihen tosin saattaa mennä vielä muutama vuosi ;)

   Poista
 2. Althought I can't understand that you write, really nice this pic


  ADDICT BE ICONIC BLOG

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! I wrote that I'm decorating my new flat with pics :)

   Poista
 3. great blog:)

  wanna follow each other?:)

  VastaaPoista
 4. ihana idea nuo riippuvat valokuvat!! :)

  VastaaPoista