sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Hullua treeniä!


J: Oltiin tänään tosiaan Rock Your Body -liikuntatapahtumassa Turun Caribialla. Ihan hullu päivä! Oltiin paikalla joskus ennen kymmentä ja viimeinen jumppa loppui viideltä. Koko aika tuli ennemmän tai vähemmän liikuttua! Oltiin yhteensä kuudessa jumpassa. Aloitettiin päivä cxworxilla, joka siis tehdään pääosin sellaisen kuminauhan avulla. Riikka oli käynyt samanlaisella tunnilla Turku workoutissa, mutta mä en koskaan ja en tiedä, menisinkö enää uudestaan. Jäi jotenkin tosi huono fiilis siitä tunnista, ehkä kun ohjaus ei ollut mitä parhain, ja koska se oli vielä ihan ensimmäinen tunti, odotukset olivat korkealla. Seuraavaksi oli vuorossa h.i.t, grid cardio ja cross training. Ne kaikki olivat todella tehokkaita tunteja, joissa aerobinen- ja anaerobinentreeni vaihteli tehokkaasti. Voin kertoa, että hiki virtasi aika huolella kaikissa ja syke pysyi korkeana. Mä oikein tunsin, kun rasva paloi mahamakkaroista! Voin siis suositella niitä kaikkia ;)
Päätettiin päivä vähän rennommin corella ja venyttelyllä. Ne sopivat molemmat ihan loistavasti sinne loppuun, varsinkin siitä venyttelystä tykkäsin. Ei olisi varmaan muuten tullut venyteltyä yhtä tehokkaasti.

Kokonaiskuva tapahtumasta oli ihan positiivinen. Meitä jäi lähinnä häiritsemään joidenkien ohjaajien huono ohjaus (ei voi tuollaisessa tapahtumassa edellyttää, että kaikki ovat olleet tunneilla ennen ja tietävät tarkalleen, mitä tehdä) ja se, että pukuhuoneita oli liian vähän.. Tai oltiin vaan hitaita, eikä saatu kamojamme lukollisiin kaappeihin! ;) Menisin kuitenkin vaikka heti ensi viikonloppuna uudestaan samanlaiseen tapahtumaan. Fiilis on mitä mahtavin! Oli ihan mahtavaa päästä tutustumaan uusiin lajeihin. Voisin hyvin kuvitella tekeväni lähempää tuttavuutta esimerkiksi cross trainingin kanssa vihdoin ja viimein ;) Mulle sopii sellainen, että joku huutaa ja karjuu ja käskee tehdä jotain. Varmaan jäänteitä korisajoilta. Iso kiitos siis tapahtuman järjestäjille, näitä lisää!! Nyt mä läsähdän vihdoin sohvalle tapahtumasta saatujen herkkujen ja markkinalakujen kanssa!

Oliko joku muu treenailemassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti