sunnuntai 8. syyskuuta 2013

eilisen asua ja kirppispohdintaa

J: Eilinen asu, joka käytiin kuvaamassa kauhealla kiireellä ennen Suomen matsin alkua. Kuvat ovat vähän sen mukaisia kanssa.. Tykkäsin kuitenkin asusta, sopivan rentoa ja mukavaa kisakatsomoon. Olen tässä kesän aikana melkeen unohtanut noiden raitaleggareiden olemassaolon ja nyt taas syksyn tullen ne ovat päätyneet pari kertaa päälle.

Legginsit Ebay
Farkkiliivi, balleriinat ja toppi H&M
Laukku ja käsikorut Primark

Piti tänäänkin kuvailla asuja, mutta ei sitten ehditty. Käytiin Riikan kanssa kiertelemässä kirppiksillä ja pohdittiin samalla, että mistä voisi ottaa pöydän.. Ollaan varmaan päätymässä Länsikeskuksen Kirppis-Centeriin, onko kellään kokemusta siitä? Porukkaa siellä pyöri tänään ainakin ihan kivasti ja se on aika hyvien kulkuyhteyksien päässä, toisin kun jotkut kirppikset täällä Turun suunnalla. Pitäisi mahdollisimman pian saada se pöytä varattua, sillä mulla meneee hermot muuton jäljiltä nurkissa pyöriviin tavaroihin. Vaatekaapistakin voisi heittää samantien melkeen puolet sinne myyntiin!

Kirppisreissun jälkeen käytiin tekemässä jalkatreeni Motivuksella ja siitä sitten kiireellä Riikan ja Jannen luo Suomen tämän päivän matsia katsomaan. Meinasi mennä hieman jännäksi, peli venyi kahteen jatkoaikaan ja lopulta Suomi voitti Venäjän kolmella pisteellä. Taas yksi hieno voitto koripallohistoriaan. Suomi on nyt melko varmasti jatkossa ja saadaan jatkaa jännittämistä! Kannattaa oikeasti aloittaa koripallon EM-kisojen seuraaminen viimeistään nyt, vaikkei se koris niin paljon kiinnostaisikaan! ;) Okei, nyt lopetan korishehkutuksen tältä päivältä ja lähden vuokraamaan leffaa ja ostamaan vähän sipsejä, tehnyt niitä taas mieli koko viikonlopun :D

6 kommenttia:

 1. Itselläni oli pari viikkoa sitten pöytä länkkärissä ja hyvin meni kaupaksi vaatteet :) Joko sitä tai manhattania suosittelen!

  VastaaPoista
 2. Itselläni oli pari viikkoa sitten pöytä länkkärissä ja hyvin meni kaupaksi vaatteet :) Joko sitä tai manhattania suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää! Mäkin tykkään siitä paikasta, eli kai me sieltä otetaan!

   Poista
 3. Nuo sun housut on niin ihanat♥

  VastaaPoista