maanantai 26. elokuuta 2013

viikonloppu Helsingissä


R: Meillä oli ihan älyttömän hauska viikonloppu Helsingissä! Lähdettiin lauantaina täältä Turusta heti aamusta, joten oli hyvin aikaa lauantaina tehdä vaikka mitä. Päivällä ennen hotellille menoa kierreltiin kaupoissa (ja törmäsin ihanaan Senjaan, hauska sattuma ja supermukavan oloinen tyttö, terkkuja!), käytiin jogurttijätskillä Kipossa ja fiilisteltiin aurinkoista Helsinkiä. Oltiin yötä Cumulus-hotellissa, jossa saatiin tosi hyvää palvelua ja mm. samalla hinnalla vähän parempi huone. Paljon ei kuitenkaan hotellihuoneessa ehditty aikaa viettää, sillä illalla lähdettiin taas kaupungille. Päädyttiin Santa Fehen, jossa oli tooosi hyvää ruokaa. Otettiin molemmat fajitakset, mielettömän hyvää! Ruoan jälkeen jatkettiin iltaa vielä Llamasissa ja lopulta iltamyöhäiseen hotellin baarissa, pelattiin mm. Afrikan tähteä samalla kun juotiin kuoharia, ei hassumpi ilta..

Aamulla oli kyllä vähän sellanen olo, että olisi voinut mennä jo aiemmin nukkumaan.. Meillä oli herätys aikaisin, sillä mentiin heti aamusta lintsille (niitä kuvia luvassa myöhemmin..). Meillä oli ilmaisliput, joilla sai käyttää laitteita ilmaiseksi klo 9-13, joten pitkään ei voinut nukkua, varsinkin kun ennen lähtöä piti ehtiä hotellin aamupalalle. Mä kyllä rakastan hotelliaamiaisia ja brunsseja, ihan parasta. Pitäisi joskus mennä taas brunssille ihan täällä Turussa.. Lintsillä pyörimisen jälkeen kierreltiin vielä kaupoissa, (uskotteko muuten etten löytänyt mitään ostettavaa?), nautittiin aurinkoisesta säästä ja käytiin Pizza Hutissa syömässä, ennen kun illalla lähdettiin taas takaisin Turkuun. Oli ihana viikonloppu, tällaisia pitäisi harrastaa useamminkin.. Illalla kun päästiin kotiin, olin niin väsynyt että nukahdin melkeen samantien.

Ja koska eilen nukahdin aikaisin, niin tänään heräsin jo ihanan ajoissa. Kävin hoitamassa asioita ja hakemassa opiskelijakorttiin uuden lukuvuositarran, en voi uskoa että alkaa jo viides vuosi yliopistossa. Yliopistolla oli tosi paljon fuksiporukoita, onko siitä muka jo neljä vuotta kun itse olin fuksi? En voi uskoa. Sillon ajatus maisterin papereista tuntui tosi kaukaiselta ja mahdottomalta, nyt jos kaikki menee hyvin niin voin jo alle vuoden päästä olla valtiotieteiden maisteri, hassua. Tunnen itseni edelleen samaksi pelokkaaksi fuksiksi, joka ei tajunnut opetusohjelmista, sivuaineista tai sosiaalipolitiikasta yhtään mitään. Onko moni aloittanut opiskelut tänä syksynä? Tsemppiä!

8 kommenttia:

 1. hihii oli kyllä hauska törmätä :) ! ja kiva kuulla että santafen ruuat maistui ;D

  tommoset minilomaviikonloput on kyllä oikeesti ihania. mä sain heti teistä inspiraatiota ja carlolle jo ehdotin että lähettäis johonkin kaupunkiin viikonlopuksi missä kumpikaan ei oo pitkään aikaan käynyt, tyyliin ouluun tai tampereelle! :D kotimaanmatkailua pitäisi harrastaa ehdottomasti enemmän, se on sitäpaitsi edullisempaa kuin ulkomaille lähteminen;)

  törmäillään uudestaan turussa!!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiitos vinkistä, oli kyllä mielettömän hyvää :D Ja ehdottomasti suosittelen kotimaanmatkailua, Suomessakin on vaikka mitä upeita paikkoja! Siis Helsingin ja Turun lisäksi ;)

   Poista
 2. Yummy!:)

  http://freshisyummy.blogspot.com/2013/08/follow-me-down.html

  VastaaPoista
 3. täällä turun yksi fuksi joka vaan harhailee eikä tajuu kanskaa mitää:D mut jooo monilta vanhemmilta oon kuullu kyl et miten vuodet vaa vierähtää ja niidenkin pitäis muka koht valmistuu

  VastaaPoista
 4. Tuollaiset reissut on just parhaita! :) Ja nam, jogurttijäätelö :P

  VastaaPoista