lauantai 3. elokuuta 2013

valokuvia kehyksiin, seinille ja albumiin

J: Sisustusjuttuja toivottiin, joten nyt niitä tulee! Mä en oikeastaan vieläkään tiedä, että mitä kaikkea mä (tai siis me) tänne asuntoon tarvitaan ja halutaan. Kuten jostain kuvista on varmaan huomannut, täällä on todella valkoiset lattiat ja seinät. Jopa ehkä liian valkoiset mun makuun. Koska kyseessä on kuitenkin vuokrakämppä ja ei tosiaankaan olla maalailemassa tai tapetoimassa niin seiniä pitää piristää muilla keinoin! Mulla on haaveena ainakin teettää seinille tauluja omista kuvista ja samalla pitäisi teettää uusia valokuvia kehyksiin ja kansioon. Nyt pitäisi enää päättää, että mitä kuvia mä niihin kehyksiin haluan..

..Lontoosta..


...ja muilta reissuilta..


..ja kavereista..


Mulla on viimeisen neljän vuoden ajalta varmaan kaikki kuvat teettämättä. Neljään vuoteen mahtuu paljon kaikkea, mikä luonnollisesti tarkoittaa paljon valokuvia. Tajusin tätä kirjoittaessa, etten ole teettänyt edes NYCin reissun kuvia! Niistäkin voisi saada aika mahtavia tauluja.. Muutenkin koko kämppä tulee varmaan täyttymään reissukuvista, ne on ihan parhaita!

Nyt kannattaa kyllä ottaa itseä niskasta kiinni ja teettää digikuvat paperikuviksi. Uudet asiakkaat saavat meinaan -70% alennuksen PhotoBoxilta* koodilla FIBACK70. PhotoBoxilla on lisäksi 7.8 asti meneillään kampanja, jossa saa *. Enää ei ainakaan hinnasta ole kiinni tämä mun kuvien tilaaminen. Pitäisi vaan valita mitkä tuhansista kuvista teetän ja millaisia niistä teen. Vaikeaa. Vaihtoehtoja on ihan liikaa! ;)

Postaus toteutettu yhteistyössä PhotoBoxin kanssa.

6 kommenttia:

 1. Hei jes, ihan loistava vinkki, olen jo kauan miettinyt, että pitäisi tilata kuvia - ehkä nyt viimein saan aikaiseksi. :)

  Mutta tosiaan sama ongelma kuin sulla, kuvia on PALJON, joten valinnanvaikeutta tulee olemaan ilmassa täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva jos hyötysit! Mä en oo vieläkään saanut aikaseksi tilata niitä, voisin tänään melkeen vapaapäivän kunniaksi ;)

   Poista
 2. hienoja kuvia!!
  sama ongelma..mun britannian 2vk reissulta kuvasaldo tais olla noin 2000 kuvaa:D siitä sitte valikoimaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siinä onkin sitten vähän tekemistä ;)

   Poista
 3. huh mul on sama operaatio täs just meneillää.. koitan valita kaikkii enkku ja muit reissu kuvii ja niit vaa riittää ja riittää.. yleensä tilaan ifolorilt mut nyt pitää kyl kattoo toi mesta kiitos vinkistä ! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi vaikuttaa ihan hyvältä! Mäkin oon aina ennen luottanyt ifoloriin, mutta ajattelin tehdä poikkeuksen..

   Poista