perjantai 30. elokuuta 2013

uusia haasteita

R: Mua vähän jännittää, maanantaina koittaa se kauan odotettu (ja vähän pelätty) päivä, kun harjoittelu alkaa! Monet varmaan muistavatkin tämän postauksen ja sen, kun alkukesästä kerroin miten luovuin harjoittelupaikasta, jonka olin saanut. Sillon kun sen harjoittelun piti alkaa, niin mua kauhistutti, ärsytti, suututti ja olin jotenkin turhautunut koko paikkaan jo ennen, kun työ edes alkoi. Tiesin ettei mulla tulisi olemaan siellä kivaa sitä työtä tehdessä ja tiesin, etten hyödy siitä mitään. Ja noh, niinhän se olikin ja osittain siksi luovuin paikasta. Muistan kun kirjoitin postaukseen, että asioilla on tapana järjestyä. Ja niin ne järjestyi, sain jo muutaman päivän päästä kuulla, että sain harjoittelupaikan.


Nyt olen koko kesän odotellut syksyä ja harjoittelun alkua. Vaikka kesä ja vapaus loppuu, niin olen silti jo jonkin aikaa odottanut harjoittelun alkua. Odotan syksyä, odotan uuden oppimista ja odotan uusia haasteita. Odotan viileitä syysaamuja ja sitä kun saa kävellä rauhassa töihin. Odotan niitä perjantai-iltapäiviä, kun kello lähestyy neljää ja viikonloppu alkaa. Odotan viikonloppu aamuja, jolloin saa nukkua pitkään ja tehdä mitä haluaa. Nyt kun kesällä vapaata on ollut vähän liikaakin, niin vapaa-aikaa ja siihen liittyviä arjen ihania asioita ei ole osannut arvostaa. Kyllä ihminen tarvitsee elämäänsä muutakin sisältöä kun vapautta! Vaikka opiskelu kotona onkin joskus ihan kivaa ja tiedän että tulen kaipaamaan opiskelijan aikatauluja joskus kun valmistun, niin odotan silti jo sitä että pääsen joskus "oikeaan" työpaikkaan.


Sillon kun kesällä päätin luopua siitä harjoittelupaikasta, niin pelkäsin että mun valmistuminen lykkääntyy sen takia. Sain onneksi tietää että voin harjoittelun aikana suorittaa yhden kurssin ja korvata osia siitä muilla tavoilla, eli ensi syksylle ei jää enää mitään kursseja. Mä siis ihan oikeasti saatan valmistua jo vuoden sisällä. Nyt se on enää itsestä kiinni, ei kurssiaikatauluista. Odotan harjoittelun alkamista paljon myös siksi, että odotan jo sen loppumista. Harjoittelun suorittaminen tarkoittaa opiskelussa (ja elämässä) eteenpäin pääsemistä. Tiedän että tulen saamaan harjoittelusta paljon, muutakin kun ne pakolliset opintopisteet.

Syksy on kyllä hyvää aikaa aloittaa jotain uutta. Mulla ainakin on tosi hyvä fiilis tulevasta ja innostunut olo. Ensimmäiset päivät töissä tulevat varmaan olemaan tosi jänniä ja ehkä vähän rankkoja, eniten odotan sitä että pääsen "sisälle" siihen työhön ja työporukkaan. Seuraavat kolme kuukautta tulevat menemään varmaan tosi nopeasti, miettikää miten nopeasti viimeisetkin kolme kuukautta menivät! Voi olla että työjuttujen lisäksi aloitan nyt syksyllä jotain muutakin uutta, houkuttelisi nimittäin aloittaa taas muutaman vuoden tauon jälkeen koripallon pelaaminen oikeen joukkueessa. Tiistaina alkaa yo-liikunnat ja samalla myös korisvuorot, pitää mennä katsomaan miltä siellä joukkueessa näyttää! Oletteko te aloittaneet nyt syksyllä uuden työn tai harrastuksen? Mun muutama hyvä kaveri ainakin aloittaa nyt syksyllä uudessa työpaikassa, hauska huomata miten syksy tuo niin monelle uusia työkuvioita. Tsemppiä kaikille uusiin haasteisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti