perjantai 9. elokuuta 2013

Tonight's dream outfit

J: Tänään on vihdoin Aura Festit täällä Turussa! On sitä jo odotetuttkin.. Se on aina ollut mulle kesän viimeisiä festareita ja ollaan menty sinne isolla kaveriporukalla. Tänä vuonna meitä on vähän pienempi porukka, mutta eiköhän silti tule ihan kivaa! Mua ärsyttää kyllä ihan suunnattomasti, sillä mulla on ollut koko viikon kurkku vähän kipeä ja sama jatkuu tänään. Syytän siitä auton ilmastointia ja sitä, kun tämän kuumuuden takia joutuu nukkua ikkunat auki.. Toivon sen nyt menevän pian ohi, sillä henkisesti ja fyysisesti olen ihan valmis festareille! Mun vaatekaapista ei tosin voi sanoa samaa.. Tuntuu, että kaikki kivat vaatteet ovat kadonneet jonnekin ja en tiedä yhtään, mitä voisin illalla pukea päälleni.. Kokosin vähän inspista New Lookin ja Nellyn sivuilta.. Meinasi muuten lähteä molempiin tilaus, mutta onneksi tulin järkiini! Tällaisia helmiä kuitenkin löysin..


Nahkatakki, mekko ja reppu New Look. Kengät (jotka olisi muuten ihan täydelliset kaupunkifestareille) ja pipo Nelly.com

Pakko kyllä tähän hätään tyytyä oman vaatekaapin sisältöön. Olen kyllä pian lähdössä käymään pikasesti kaupungilla ja tekisi mieli käydä tsekkaamassa Gina Tricot ja Cubus, sillä tajusin eilen etten ole käynyt kummassakaan Suomeen muuton jälkeen. Nyt vihdoin jotain aamupalaa naamariin ja keräilemaan voimia iltaan ;) Barkerin rannassa nähdään!

4 kommenttia:

 1. Tuo mekko on kyllä aika houkutteleva :D

  VastaaPoista
 2. Mekko on kyl ihana! :) Vähän pelottaa, et tänään sataa, mut toisaalta oon kattonu eri paikoista säätietoja, niin näyttäis enemmänkin pilviseltä. :p Ei mua pikkiriikkiset kuurot lannistais, festareilla on aina kivaa, mut kaatosade ois jotain niin kamalaa (apua ei sais manata tällee. :D)

  VastaaPoista
 3. Mulla on jo reilu viikon verran ollu flunssa. Miten ihminen oikeasti voi sairastua keskellä kesää? :D Vaikka itse luulen kanssa, et kyseinen flunssa tuli Helsingin reissulla ku autossa oli ilmastointi täysillä ja sit vielä hikoilin kuin pieni sika Rihannan keikalla ihmismassan keskellä...

  Mä en jotenkaan jaksanut innostua Aurafesteistä, vaikka siellä itselle monia mieluisia esiintyjiä onkin. Oisi voinut vielä viime hetkellä lähtee extempore, mutta toi ilma viimeistään karsii mut pois. Eipä silti, oikealla varustuksella festareilla on kivaa säässä kuin säässä :) Hauskaa iltaa teidän porukalle! :)

  -Salla-

  VastaaPoista
 4. Tuo reppu oi!!! Miks en löytä mistää ihanaa reppua (tai oon löytäny yhen mut seki makso 130e...)

  VastaaPoista