keskiviikko 21. elokuuta 2013

syksyinen look


paita Primark
farkut Bershka
nahkaliivi H&M
kengät Nelly
sormukset H&M
käsikorut Primark

R: Tässä eilen otettuja asukuvia! Kuten sanoin, tykkäsin tosi paljon tosta paikasta. Ja asukin oli ihan kiva, ehkä hieman turhan syksyinen, ei ollutkaan niin kylmä kun luulin.. Primarkista ostettu kuviollinen pusero on kyllä ollut hintansa arvoinen ja pakko kyllä kehua Primarkin laatua, pusero on ollut pesussa jo monta kertaa ja muutenkin kovassa käytössä, eikä mitään vahinkoa ole tapahtunut. Ainakin mun kokemusten mukaan Primark voittaa kyllä laadussa H&M:n ihan mennen tullen.. Mitäs tykkäätte asusta?

Mulla ei nyt oikeen juttu luista, tänään on ollut taas sellanen päivä, että mikään ei mene niin kun toivoisi. Aamulla kirjoittelin, että lähden salille, mutta lopulta päädyin makamaan monta tuntia sohvalla ja pelasin sanajahtia. Ei vaan jaksanut. Turha päivä, ei olisi pitänyt aamulla hehkuttaa miten ahkera olin ollut, siihen se ahkeruus meinaan tämän päivän osalta jäi. Onneksi illalla menin salille, hullun jalkatreenin jälkeen päivä parani huomattavasti.. Mutta, nyt nukkumaan ja aamulla Saloon ripsihuoltoon. Hyvää yötä!

10 kommenttia:

 1. Rauhalliset mutta "coolit" kuvauspaikat ovat just niitä parhaita. Näyttää teidän löydös tosi mahtavalta. :---) Ja pidän asusta, printit ne vaan kolahtaa ja kovasti!

  Elsanneli♥

  VastaaPoista
 2. Fantastic blog, amazind pics!
  Do you wanna follow each other?
  Kisses,

  zabawa-moda.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. ootinkinn millane toi paikka oli! upea kuvauspaikka:p

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva kuvauspaikka, ja hyviä kuvia! Munkin pitäis varmaan ettiä joku paikka täältä läheltä - tosin en usko että saisin koskaan ainakaan poikaystävää raahattua pihaa edemmäs kuvaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heh, sun pitää lahjoa se jotenkin kuvaamaan :D

   Poista