keskiviikko 21. elokuuta 2013

riikka sydän kiireettömät aamut


R: Ihan parasta kun ei ole aamuisin kiire mihinkään. Päätin nyt tällä viikolla alkaa heräämään ajoissa ja ensi viikolla vielä aikaisemmin, ettei sitten syyskuun alussa töiden alkaminen ja aamuherätykset tule ihan shokkina. Olenkin huomannut, että olen aamuisin yllättävän tehokas. Tänäänkin olen jo ehtinyt syödä aamupalan, siivota vähän, lukea blogeja ja sähköposteja jne. Pian olisi tarkoitus suunnata salille. Innostuin muuten maanantaina taas gradusta, sain muutaman ihan loistavan idean ja kävin kirjastossa lainaamassa kasan kirjoja, joita nyt olen lukenut. Pitäisi lähettää ohjaajalle sähköpostia ja toivoa, että mun uudet ideat saa kannatusta sielläkin. Nyt tuli oikeastaan ensimmäistä kertaa pitkään aikaan sellainen olo, että ihan oikeasti voin saada tuon gradun joskus valmiiksi.. Pitäisi varmaan aina sillon tällöin raportoida täällä tuosta gradun edistymisestä, ehkä sellanen "julkisuuspaine" auttaisi..

Ekassa kuvassa näkyy muuten mun tämän hetken suosikki aamupala (tai iltapala), joka sisältää maitorahkaa+ananasta+mysliä, niin hyvää! Mä en joskus vuosi sitten pystynyt syömään rahkaa sellaisenaan kun kiivien kanssa tai smoothiessa. Nykyään melkeen mitkä vaan lisukkeet menee, ihan sellaisenaan en sitä kuitenkaan vielä pysty syömään (tai en edes halua syödä, ruoan pitää olla hyvää). Nyt vielä yksi kuppi kahvia ja sitten sinne salille. Illalla luvassa niitä jo eilen lupailtuja asukuvia!

4 kommenttia:

 1. Nice

  Would you like follow each other? I'll be soo glad :) let me know


  ADDICT BE ICONIC BLOG

  VastaaPoista
 2. Oon niin samaa mieltä! En tie mitään parempaa kun aamut, jolloin ei tarvii lähteä mihinkään :D Aaaa ja vielä aamiainen muumiastioista, aika täydellistä! Ja hei täytyykin kokeilla tota maitorahka-ananas settiä! Kuulostaa ainakin tosi toimivalle :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niinpä :) Kannattaa kokeilla, se on hyvää! (ja terveellistä :D)

   Poista