maanantai 12. elokuuta 2013

pipo päässä pakkasella!

Maxihame H&M
Toppi Matalan
Käsikorut ja reppu Primark
Korvikset Next
Pipo BikBok
Kengät Office

J: Tässä mun perjantain asua. Aika jäätäviä kuvia, mutta asu oli ihan kiva! Kävin aamulla pikaisesti Hansassa, jossa oli juuri sopivasti avattu Bikbok ja kaikki tuotteet oli avajaisten kunniaksi -30%. Aika hyvä diili, joten mä päädyin sovittelemaan vaikka mitä! Lopulta päädyin ostamaan vaan tuon mustan pipon ja ihan täydelliset mustat farkut. Suosittelen muuten vierailemaan tuolla Hansan Bikbokissa, siellä oli vaikka mitä kivaa ja mä sain ainakin ihan superhyvää palvelua ja myyyjät ehtivät höpöttelemään siinä kaikkea, vaikka jonoa kassalle oli kertynyt ihan kivasti :)
Pipo ja Riikan musta maxihame pelastivatkin mut perjantaina asu- ja hiuskriiseiltä aivan kokonaan. Asu oli aika täydellinen kylmenevän illan festarihengailuun. Heitin tohon jossain vaiheessa vaan farkkutakin päälle ja hyvin pärjäsi. Pipo lämmitti ;)

Tuntuu muuten kuvia katsellessa, että tosta perjantaista olisi jo paljon kauemmin, niin paljon kaikkea taas ehtinyt tapahtua. Olin tänään taas pitkästä aikaa Salossa päiväkodissa töissä (koko viikko menee siellä) ja iltaisin on ruotsin kurssia. Mun onneksi se ruotsi oli tänään kuitenkin peruttu, joten sain ottaa pienet päikkärit kotiin päästyäni. Aika rankkoja nämä päivät, kun saa täältä lähteä heti seiskan jälkeen, töistä suoraan puoli viideksi yliopistolle ja kasin jälkeen kotiin tekemään läksyjä. Onneksi tämä on vaan väliaikaista! Nyt mä lähden tästä ruokaostoksille ja kokkailupuuhiin, alkaa olla jo nälkä..

Mitäs tykkäätte piposta kesällä?

6 kommenttia: