sunnuntai 25. elokuuta 2013

Perusvaatteita syksyksi

J: Keväällä ja alkukesästä valmistaudun aina lämpimiin ilmoihin haaveilemalla ja ostelemalla toinen toistaan värikkäämpiä toppeja, lyhyitä shortseja, lippiksiä, mekkoja ja hameita. Syksyn tullen alan olla jo hyvin kyllästynyt niihin kaikkeen ja kaipaan kaappiini perusjuttuja! Farkkuja, neuleita, huiveja (varsinkin tuubihuiveja) ja pipoja. Viimeiset pari viikkoa on näyttänyt, että mulla on myöskin syy kaivata niitä, sillä vaatekaapista puuttuu tällä hetkellä ne kaikki "normaalit" 25-vuotiaan naisen klassikot. Multa ei löydy istuvia jakkuja, kauluspaitoja, merkkilaukkuja tai korkeita korkoja, tosin en mä niitä kaipaakaan. Mun vaatekaappini kulmakivet ovat tiukat farkut, raitapaidat, löysät pipot ja neuletakit.. 


Syksyksi kaipasin lisää työvaatteita. Ei yllämainittuja kauluspaitoja, vaan lasten kanssa puuhailuun sopivia rentoja neuleita, farkkuja ja jotkut kengät. Yleensä olen pitänyt ulkoillessa Converseja, mutta syksyn mutakelien tullen pitäisi harkita jotain lämpimämpiä ja veden kestäviä. En tosin tiedä paljonko töitä, eli sijaisuuksia, tulee tässä syksyllä tehtyä, mutta sinne päiväkotiin/kouluun sopivia vaatteita on silti hyvä olla olemassa!
Yliopistolle kaipaan jotain hieman jotain repäisevämpää kun töihin, mutta kuitenkin jotain ihan simppeliä.. Kuvioneuleet ovat ainakin mun tämän syksyn must ja niittiloafereita aion käyttää niin kauan kun säät vähänkin sallivat. Ostoslistalla olisi boyfriend-farkut, tai ne ovat olleet jo viime talvesta saakka. Olen jo monia sovitellutkin, mutta näytän kaikissa joko siltä kun mulla ei olisi persettä (miksi peittää kroppani paras puoli?:D) tai että olisin raskaana.. Tarvitsisin myös ihan oikeasti jonkun siistin laukun, vai voinko kantaa tyylikkäästi gradukirjoja kangaskassissa?

Molempien kollaasien jutut ovat H&M:ltä. Englannissa asuessa ostin tasan kaksi vaatetta sieltä, mutta nyt Suomessa olen tehnyt vaikka mitä löytöjä ja huomaan selaavani taas joka torstai nettikaupan uutuuksia! H&M:n laatu ei todellakaan ole aina mitä parhain, mutta mulla ei ainakaan ole ollut mitään valitettavaa. Voin siis jatkossakin laittaa opiskelijabudjettini hilut kyseiseen putiikkiin..

Mitä teidän ostoslistoillanne on? Mun listalta löytyy muuten aika paljon kaikkea muutakin näiden lisäksi, lähinnä niitä ei niin käytännöllisiä -vaatteita... Pitäisi joku kerta tehdä sellainen syksyn must have -postaus! 

12 kommenttia:

 1. Tätä oli kiva lukea, lisää syksypostauksia kiitos! Mä olen ihan hukassa, huomenna alkaa koulu ja tuntuu ettei kaapissa ole mitään mitä voisin laittaa päälle. Edes Lontoosta hommatut vaatteet ei tunnu oikelta nyt, voi apua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tulee ihan varmasti ;) Mulla sama ongelma, ostin alkukesästä Lontoosta vaikka mitä ja nyt ne jo kyllästyttää. :D

   Poista
 2. Moikka! Järjestän CaseApp nimiselle yritykselle arvonnan blogissani ja osallistumisaikaa on kaksi viikkoa. Tästä linkistä (http://thephotodiary-by-saralehtomaa.blogspot.fi/2013/08/caseapp-giveaway.html#comment-form) pääset osallistumaan jos kiinnostaa :) Onnea matkaan!
  -Sara

  VastaaPoista
 3. Repesin, multakaan ei löydy istuvia jakkuja tai kauluspaitoja tai... :DD
  Mun syksyn must have oli Acnen Canada huivi jo viime syksyltä, hankittu ja toinen kahden vuoden etsinnän tuloksenä viimein löytynyt vuorellinen parka.
  Listalla olisi vielä löysä tai löysiä pipoja, musta, harmaa ja viininpunainen ainakin. En kestä, että olen jumittunut noin viideksi vuodeksi samaan pipoon, vaikka se ihana onkin! :D
  Tänään vielä otin area, mutta silti jotenkin odotan syksyä ja sen mukanaan tuomia asuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, hyvä etten oo ainoa 25v kun pukeutuu näin "teinimäisesti" ;)

   Poista
 4. Yliopistokollaasi kolahti, tykkään hurjasti! Omalla ostoslistalla keikkuvat ainakin saappaat ja sininen maksimekko. Iso oranssi laukkukin kelpaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit :) Pitäisi useammin keskittyä perusvaatteisiin, jotta vaatekaappi olisi vähän fiksumpi. Nyt sieltä löytyy tuhat vaatetta, jotka ei kuitenkaan sovi yhteen :D

   Poista
 5. mäkin tarvitsisin näin syksyn tullen ja koulun alkaessa vaikka mitä uutta! uusia luottofarkkuja, neuletakkeja, iso laukku koulukirjoille yms ja vaikka mitä muuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sama, se koulun alku herättää aina noi tarpeet :D

   Poista