tiistai 13. elokuuta 2013

must have: t-paita printillä

Ylärivi: H&M, Lindex, Nelly* Alarivi: Lindex, Nelly*, Nelly*

R: Kierreltiin Jennan kanssa sunnnuntaina parissa kaupassa ja sanoin, että jos jonkun uuden vaatteen ostan elokuussa, niin se on printti t-paita. Mähän siis lupasin olla shoppailematta koko elokuun, mutta ehkä voin ostaa, jos joku ihan täydellinen paita osuu kohdalle. Vielä ei ole täydellistä löytynyt, usein paidoissa on huono malli tai typerä printti. Tämän kollaasin paidoista mun suosikkeja on ylärivin ensimmäinen, joka löytyi H&M:ltä ja alarivin ensimmäinen, joka on Lindexistä. Ylärivin viimeinen, Nellyltä löytynyt teksti t-paita on myös tavallaan kiva, mutta en tiedä haluaisinko kulkea paidassa, jossa on joku kliseinen teksti..

Mitäs te tykkäätte printti t-paidoista? Näitä tavallisia t-paitoja erilaisilla printeillä näytti kyllä olevan kaupat pullollaan, ehkä jostain vielä löytyy joku kiva. Lisäksi tarvitsisin (siis ihan oikeasti tarvitsisin) ihan tavallisia yksivärisiä t-paitoja. Mistä löytyisi kivanmallisia, vähän laadukkaampia paitoja, jotka eivät kuitenkaan maksaisi ihan kamalasti? Tiedän, että kun työt alkaa niin tulen käyttämään tosi paljon sellaisia siistejä perusvaatteita (pakko!), joten en viitsisi ostaa mitään H&M:n kympin paitoja, jotka nukkaantuu heti parin päivän käytön jälkeen (näinkin on käynyt..). Vinkkejä?

*=mainoslinkki

6 kommenttia:

 1. Mulle tuli pari päivää sitten toi H&M:n paita ja se on kyllä kiva! Perus t-paidoiksi suosittelen Gina Tricotin 7.95e maksavia paitoja, multa löytyy muutama ja käytetty on paljon ja silti pysyny hyvinä:)

  VastaaPoista
 2. ihania kaikki! mä haluisin kovasti myös ton harmaan lindexin teepparin sen valkoisen kaveriksi :-)

  VastaaPoista
 3. Filippa k: n t-paidat! Vielä saattaisi ehkä löytyä alestakin...

  VastaaPoista
 4. Noi kuuluu siihen must have osastoon ;) Multa löytyy Lindexin aleista ostettu harmaa tekstipaita. Ei oo vielä turhan usein ollut käytössä, mutta eiköhän tässä syksyä kohti. Ihana lisä mun mielestä bleiserin alla!

  VastaaPoista
 5. ihan täydellisiä, kelpuuttaisin jokaisen! :))

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Tekstipaidoille olis tilaa munkin kaapissa, tosin aattelin vähän, että jos hyvänmallisia peruspaitoja sais jostain kahmittua, niin printin vois toteuttaa itte kangasväreillä :) Vielä kun löytyis se täydellisen mallinen paita, kangasvärit pitäisi löytyä kaapin perältä kunhan pääsee taas muuttamaan omaan kämppään :)

  VastaaPoista