sunnuntai 18. elokuuta 2013

mökkeilyä


J: Nyt on mökkiviikonlopusta selvitty ja ollaan takaisin Turussa. Oli kyllä ihan huippu viikonloppu aivan parhaassa seurassa. Kaikki muu osui viikonlopun aikana ihan nappiin, paitsi lauantaille osunut taukoamaton vesisade.. Eikä sekään lopulta paljon häirinnyt onneksi. Käytiin kuitenkin saunassa ja uimassa, pelailitiin sisäpelejä, syötiin ja juteltiin. Sellaisia perusmökkijuttuja siis!

Tänään pakkailtiin kamat jo puolen päivin aikoihin ja me Riikan kanssa vaihdettiin mökkiä! Käytiin moikkaamassa mun Englannin host-perhettä ja sain samalla loput tavaroistani, jotka jätin Englantiin kesäkuun lopulla. Oli kiva saada vihdoin kaikki sieltä hankitut sisustusjutut (ja vaatteet!!) ja vielä kivempi oli nähdä heitä! Varsinkin poikia..Äsken kamoja purkaessa tuli kova ikävä Englantiin ja itseasiassa bongailen tässä kirjoittamisen ohella lentoja Lontooseen.. Hups! Mun kalenteri syksylle on kyllä aika täynnä, joten saa nyt nähdä ehdinkö lähteä sinne. Kuulette kyllä jos lennot menee varaukseen ;)

Nyt jatkan iltaani erään referaatin parissa, hyihyihyi! Pakko joka viikonloppuun änkeä vähän jotain tylsääkin tekemistä.. Mites muiden viikonloppu meni?

6 kommenttia: