perjantai 16. elokuuta 2013

menneiltä viikoilta..

R: Tässä kuluneiden kolmen viikon tunnelmia instagramista, olen muuten päässyt vähän eroon mun instagram-riippuvuudesta! En jaksa enää päivitellä niin usein mitään arkisia juttuja, ne salin peilin kautta otetut hei olen reipas ja katsokaa mun lautasella on salaattia tyyliset kuvat on jo niin nähty.


1. Syötiin jätskiä, kaikki muut ottivat Classicin, mutta mä halusin Puffetin. 2. Tein hyvää kasvispastaa. 3. Jonne Aaron esiintyi DBTL:ssä tuolla ylhäällä. 4. Istuskeltiin Jennan kanssa jokirannassa..


5. Jokirantahengailun eväitä. 6. Jalat! Vähän Jennan jalat näyttää ruskeelta.. 7. Olen tasan yhden kerran käynyt tänä kesänä puistossa ottamassa aurinkoa. Parvekkeella on kivempaa, mulle käy aina niin että kun pääsen sinne puistoon niin tulee vessahätä/aurnko menee pilveen/lintu kakkaa päähän tai jotain muuta yhtä kivaa. 8. Jätskiä, nam! En muuten tykkää yhtään suklaajätskistä, lakua sen olla pitää!


9. Viiniä parvekkeella. 10. Janne juo. Nauttii oikeen silmät kiinni. 11. Hauska katumuusikko jokirannassa, lauantai-illan piristys. 12. Lempparisandaalit ja lempparisiideri lempparipaikassa eli jokirannassa.


13. Voitin liput Aura Festeille, annoin ne Jannelle ja Teemulle. 14. Historiallinen hetki, tein ensimmäistä kertaa uutta lempiruokaani. 15. Muuttopäivän lounastauko pahvilaatikkojen keskellä. 16. Pakollinen peilikuva, hei oma naama!


17. The avokadopasta. 18. Kävin salilla ja lenkkeilin sieltä kotipizzaan. 19. Uusin Trendi, jossa oli monta mielenkiintoista artikkelia (yksi mm. Cheekistä). 20. Mun jalat, oli tylsää kun Janne oli pyöräkaupassa. Ja aina kun on tylsää niin pitää kuvailla omia jalkoja.


21. Satoi vettä. 22. Tehtiin ennen Aura Festeille lähtöä hyvää tomaatti-mozzarella-pestopizzaa. 23. Jono yllätti, onneksi se kuluin nopeasti mm. kuvaillessa. 24. Jonottelun jälkeen päästiin asiaan, Lord Est aloitti festarin.


25-27. Mieletön meno keikoilla, kättä ilmaan! 28. Jogurttijätskiä Spice Icestä, ei muuten ollut kovin hyvää. Tai kyllä sitä söi, mutta eipä tarvitse mennä uudelleen. Onneksi Turkuunkin rantautuu pian ihan oikea jogurttijätskipaikka, siis jos juoruja on uskominen..


29. Turun tori! Siellä on hyvä tuhlata viimeiset rahat. 30. Varmaan viides kerta muutaman viikon aikana kun tein täytettyjä keskurpitsoja. 31. Luin kirjaa! Taas uusi Remes menossa.. 32. Ja uudelleen tori, ihan vaan siksi että kuvat ei mennyt tasan. Ja siksi kun se on niin hyvä paikka.

Mut löytää instagramista nimimerkillä riikka_ni. Tervetuloa sinnekin seurailemaan!

4 kommenttia:

  1. Ei varmaan kukaan muu istu noin kun mä :D

    VastaaPoista
  2. hehe mulla on sama juttu: en tykkää kauheasti suklaajäätelöstä ja jos joku tuutti pitää valita se on aina laku tai kuningatar!

    VastaaPoista