keskiviikko 14. elokuuta 2013

lauantain asu

Housut Bikbok
Toppi H&M
Koru ja reppu Primark
Rannekoru Monki
Kiilakorkotennarit Nelly

J: Palataan vähän vielä viikonloppuun ja mun lauantain asuun, kun mulla on tässä kerran sopiva tunnin hengähdystauko töiden jälkeen! Oli pieni vaatekriisi sillon lauantaina ennen Aura Festeille lähtöä, mutta lopulta muistin onneksi nuo kengät ja tuon korun, ja ne piristivät kivasti muuten vähän tylsähköä asua. Ihan kiva kokonaisuus siis mielestäni lopulta. Pitäisi useammin käyttää isoja koruja, toikin on tosi kiva! Unohdan vaan aina niiden olemassaolon.. Noita kiilakorkojakin on tullut käytettyä aivan liian vähän, mutta "onneksi" pian on taas syksy ja sillon ehtii..

Tämä viikko onkin mennyt pukeutumisen osalta taas niin tylsästi kun olla ja voi! Farkkuja, t-paitoja, neuleita.. Ei sinne päiväkotiin vaan viitsi pistää mitään ihmeellistä päälle, kun päivän loputtua ovat yleensä likaisia ja siellä lattialla istuskelessa ja lapsia kannellessa se mukavuus on kuitenkin kaiken a ja o ;) Lisäksi tuo aivan ihana vesisade vähän rajottaa tätä pukeutumista. Pitäisi pian lähteä yliopistolle kävelemään, mutta mun Hai-saappaat ovat kadoksissa ja ainoa vettä pitävä takki on töissä. Eli autolla siis! Ensin kuitenkin jotain ruokaa ja vähän sanojen kertausta.. Heippa!

2 kommenttia:

  1. Lovely outfit with the neon shirt and aztec rucksack! You two are too adorable! Thanks for following, will follow you back xx

    Mary
    www.littlefeatherstyle.blogspot.com

    VastaaPoista