keskiviikko 28. elokuuta 2013

jotain kivaa syksyksi


R: Mulla on yleensä syksyisin kova tarve uudistaa vaatekaappia. Syksyisin huomaan aina haaveilevani juuri tuollaisista näiden kuvien vaatteista, harmaista neuleista, hatuista, bootseista ja lämpimistä takeista. Mun tämän syksyn ostoslistalla on..

-Maiharityyliset bootsit, sellaiset jotka sopii erityylisiin asuihin ja joilla voi kävellä loskassa, ilman että sukat kastuu heti.

-Harmaa neuletakki, ei kyllä varmaan noin pitkä kun tuossa ylläolevassa kuvassa, mutta sellanen paksu ja lämmin.

-Musta parkatakki. Etsin sellaista jo koko viime syksyn ja talven, mutta en löytänyt mitään kivaa ja lopulta käytin ikivanhaa kamalaa vihreää parkatakkia koko talven..

-Ruudullinen fanellipaita. Sovittelinkin yhtä jo Gina Tricotissa, mutta se oli tosi telttamaisen mallinen, haluaisin sellasen vähän istuvamman, mutta ei mitään tiukkaa kuitenkaan.

-Perusvaatteita. Jenna jo kirjoittelinkin aiheesta muutama päivä sitten. Mäkin kaipaisin muutamaa tavallista neuletta ja paksuja huiveja kaappiini..

Yhden asian sainkin tällä viikolla yliviivata (kuvitteellisesta) ostoslistasta, kun löysin ne kivat printtipaidat. Muita juttuja taidan lähteä etsimään sitten, kun saan ensimmäisen palkkani. Vähän muuten jännää, enää muutama päivä ja työt yliopistolla alkaa! 

Ja hei, huomasin että Nellyllä* saa tänään keskiviikkona -15% alennusta koko valikoimasta koodilla fallkickoff15. Eli nyt saa ostettua vaikka syksyn uutuuksia alennuksella! Shoppailemaan pääsee tästä

*=mainoslinkki. Postaus toteutettu yhteistyössä Nellyn kanssa.

4 kommenttia:

 1. Just love it!


  Kisses ,

  Silvia

  www.rock-and-roses.blogspot.ro

  VastaaPoista
 2. En olisi saanut nähdä tätä. Voisin palkita itseni "hyvin menneestä" tentistä :D

  VastaaPoista