tiistai 6. elokuuta 2013

illan viimeisiä auringonsäteitä


J: Lauantaina oli mun ja Teemun ensimmäinen yhteinen päivä Turussa. Aurinkoinen iltapäivä meni pääosin laukkuja purkaessa ja tavaroita järjestellessä, joten illaksi oli pakko keksiä vähän jotain muuta tekemistä. Käytiinkin hakemassa parit siiderit ja suunnattiin jokirantaan nauttimaan illan viimeisistä auringonsäteistä. Istuskeltiin siellä hetki, tosin käytiin välillä kotona pyörähtämässä (eli vessassa, kuinka kätevää kun asuu muutaman sadan metrin päästä aurajokirannasta?:D). Illan hämärryttyä kokkailtiin tacovuokaa ja korkattiin viinipullo ensimmäisen viikonlopun kunniaksi. Ruuan jälkeen lähdettiin vielä ex-temporereissulle moikkaamaan paria kaveria Börssiin. Täydellinen ilta! 
Sunnuntaina saikin nukkua pitkään ja päivä meni taas Ikeashoppaillessa ja niitä ostoksia kokoamalla. Täällä alkaa näyttämään jo aika kodilta. Tosin kaikki taulut ja matot puuttuvat edelleen ja kattolamput eivät suostu yhteistyöhön. Eiköhän kaikki pikkuhiljaa tule kuntoon. En jaksa stressata enää mistään, tuparitkin siirtyvät näillä näkymin jonnekin syksyyn, joten tässä ei ole mikään kiire..

Nyt mä jatkan "vapaapäivästä" nauttimisesta suuntaamalla kaupungille. Eilen tosin alkoi kesäyliopistossa yksi kurssi, joten vietän kaikki iltani elokuuhun asti yliopistolla. Arvatkaa vaan paljonko kiinnostaa!

8 kommenttia:

 1. Those printed sneakers- loove :) thanks for the follow, I follow back (#395) :)

  xoxo
  Maja
  http://modern-muffin.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Great blog! I am your new follower via GFC and Bloglovin! Hope you will do the same ;))
  Have a nice day!

  http://fancyshot.blogspot.ru

  XOXO

  VastaaPoista
 3. Ihant kengät, mistä ne on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat Englannista, Officelta tilatut converset!

   Poista
 4. Noi converset on vaan niin söpikset! Ihailin samaisia Nykissä, mut sain sitten vakuutettua itelleni, etten voi ostaa kun yhet ja perusvalkoset oli tarvelistalla, joten noi sitten jäi kauppaan :(

  VastaaPoista
 5. Ooh, kuulostaa täydelliseltä! :) Yritän nyt kovasti kuvien perusteella keksiä että missä päin te voisitte asua, mut en keksi muuta kuin et Martissa?

  -Salla-

  VastaaPoista