perjantai 2. elokuuta 2013

heinäkuun asuja


R: Keräsin yhteen kaikki heinäkuun asut ja nyt saatte kertoa, mitkä on teidän suosikkeja! Mun suosikkeja näistä asuista on 3,6 ja 7, vaikka ei muissakaan mitään vikaa ole. Tai toi neljäs on ehkä sellanen, jota en enää tuollaisena pukisi päälleni, joku siinä ei oikeen toimi. Vaihtaisin siitä ainakin kengät tai laukun.. Heinäkuu meni kyllä ihan tajuttoman nopeasti, enää tasan kuukausi ja mun harjoittelu alkaa, jee. Vaikka kesä onkin ehdottomasti mun suosikki vuodenaika, niin syksykin on silti omalla tavallaan kiva. Syksy tuo aina mukanaan kaikkea uutta ja jännää, kuten ton harjoittelun tänä vuonna.

Mun pitäisi nyt lukea tenttiin, mutta harmittaa ihan kamalasti kun yhdestä kirjasta oli varaus ja jouduin palauttamaan sen eilen, enkä tietenkään ehtinyt lukea sitä kokonaan. Eli nyt mulla on kolmesta kirjasta ainoastaan kaksi ja tentti on viikon päästä. Sitä yhtä kirjaa ei jostain syystä saa edes ilta/viikonloppu-lainaksi, joten en nyt tiedä mitä teen. En kuitenkaan voi päästä tentistä läpi, jos en osaa vastata hyväksyttävästi jokaista kirjaa koskevaan kysymykseen, joten en tiedä onko mun mitään järkeä lukea "turhaan" niitä kahta ja mennä tenttiin. Niin ja jos rehellisiä ollaan, niin toi aurinkoinen ilmakaan ei oikeen houkuttele lukemaan, mitä jos nämä on kesän viimeiset helteet ja mä tuhlaan ne lukemalla tenttiin? Ehkä mä nyt kuitenkin olen ahkera opiskelija ja yritän edes. Hauskaa viikonloppua, toivottavasti kukaan muu ei joudu viettämään aikaa tenttikirjojen kanssa..

10 kommenttia:

 1. Nelonen ja seiska on must parhaita8) just tos nelone jäikin eniten mielee enkä keksis mikä siin ei toimis tai et näkyis mu silmää:) oot kaunis kaikis kuvis!

  VastaaPoista
 2. Mää tykkään kolmosesta! Mietin tässä joskus muuten, että ollaanko oltu joskus kirjeenvaihdossa?! :D Hahahahhaha.

  VastaaPoista
 3. 2 ja 3. :) en kyllä tiiä nelosesta, ehkä laukkua voisi vaihtaa kevyempään väriin, kun on melko vaaleat vaatteet. mut tuo sama laukku sopii hyvin 8 kuvan asuun! :)

  mukavan näköiset vaatteet kaikissa kuvissa! :) nuo kaks reput on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu samaa mieltä, siihen sopii paremmin ;)

   Poista
 4. ihania kaikki!! lemppari on kyllä tuo kolmas!

  VastaaPoista
 5. 5. rennon "syksyinen" ja 8. ihanan kesäinen, kaikki kivoja :)

  VastaaPoista