torstai 22. elokuuta 2013

hamppareita ja jokilautan metsästystä


J: Päätettiin eilen Teemun kanssa, että mentäisiin mun ruotsin tuntien jälkeen jonnekin syömään ja sen jälkeen Jakke Jokilautalle juomaan yhdet. Vähän ennen yliopistolle lähtöä huomasin kuitenkin opettajan s-postin, että päivän tunnit on peruttu! Ette voi uskoa sitä pientä onnen tunnetta, kun kuulee saavansa vapaa-illan ;) Käytiin sen sijaan lenkillä Kakalonmäen maisemissa (sinne pitää mennä uusiksi kameran kanssa joku kerta, aika jännä paikka!) ja lähdettiin sen jälkeen syömään. Päätettiin mennä Martinkadulle avattuun Sloppy Joehyn, joka on amerikkalaista/meksikolaista pikaruokaa tarjoava ravintola. Heti ovesta sisään astuttua tuli muuten ihan sellanen  fiilis, että olisin ollut ulkomailla! Ruokalista oli englanniksi, viereisessä pöydässä keskustetiin myös englanniksi ja mikä parasta, mun hamppari maistuu aivan samalta kun jenkeissä syöty! Voin kyllä lämpimästi suositella paikkaa kaikille suuria annoksia, hyviä hampurilaisia ja halpaa hintaa arvostaville. Ainoa huonopuoli oli Teemun mukaan se, että ransikikset olivat liian pieniä.. ;)

Mahat täynnä lähdettiin jokirantaan metsästämään Jakkea. Istuttiin hetki erään pysäkin läheisyydessä, mutta lauttaa ei näkynyt. Lopulta pienen odottelun jälkeen päätettiin vielä siirtää Jakke-vierailu tulevaisuuteen, sillä ulkona alkoi olla jo kylmä ja mulla ei ollut edes kunnon takkia. Takista puheenollen, Teemu yritti ottaa musta pitkästä aikaa asukuvia, mutta ei oikein onnistunut. Nälkäinen kuvattava kyllästyi noin kymmenen kuvan jälkeen, sillä kuvista ei tullut yhtään sellaisia kun olisin halunnut ja jotenkin asukin näytti niissä tyhmältä.. Yksi kuva tuli nyt kuitenkin todisteeksi mitä mulla oli eilen päällä! 

Nyt meidän pitäisi lähteä käymään parissa kaupassa ennen mun tämän illan tunteja.. Salaa toivon, että ne olisivat taas peruttu ;) Nyt vaatteet päälle ja menoksi, heippa!

8 kommenttia:

 1. Ai te kävitte syömässä tuolla! Me ollaan varmaan kuukausi oltu menossa, mutta ei olla vieläkään käyty..

  VastaaPoista
 2. the striped pants are so cool!♥ lovely outfit!:)

  www.lorietta.cz

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen ainos! Täytyyikin pitää tuo paikka muistissa, jos vaikka sinne päin eksyn :)


  http://omanelamanikuningas.wordpress.com/

  VastaaPoista
 4. hei tota ravintolaa pitää testata!! näyttää hyvältä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Voisin mennä itse vaikka heti huomenna uusiksi!

   Poista