torstai 22. elokuuta 2013

haaremipäivä

Housut ja balleriinat H&M
Reppu ja farkkuliivi Primark
Korvikset Next
Kaulakoru lahja

J: Ehkä vuosisadan hunoin otsikko! Oli kuitenkin pakko keksiä jotain, sillä tiistain asu olisi muuten jäänyt kokonaan julkaisematta.. Ei kyllä mitään maailman parhaimpia asukuvia tällä kertaa, muuten kyllä tykkään niistä. Riikka lähetti näitä ottamiaan kuviaan mulle sillon heti ja kun kysyin, miksei ole yhtään sellaista kuvaa jossa ihan vaan seisoisin, niin sain vastaukseksi kaikki mahdolliset facebookin hymiöt. Näytin kuulemma jokaiselta niistä.. Ei siis ollut hyvä naamapäivä jos joku ei tajunnut vielä ;)
Pointtina kuvissa piti olla nuo mun uudet H&M:n haaremihousut, mutta ei niitäkään nyt oikein hyvin näy. Ne olivat kuitenkin ehkä maailman mukavimmat jalassa ja totesin niiden sopivan yllättävän moneen asuun, eli kuvia tiedossa varmasti myöhemmin..

Muistatteko muuten, kun toivoin aamuisessa postauksessa mun tuntien peruuntuvan tänäänkin?? No, toiveisiini vastattiin ja niin kävi! Ei ollut ruotsia, sen sijaan käytiin Teemun kanssa vähän lamppu- ja tulostinostoksilla.. Yritin myös vähän opiskella kotona, mutta ei siitä oikein mitään tullut. Nyt mun pitäisi pakata viikonlopuksi vähän mökkikamoja, sillä ollaan lähdössä huomenna heti mun töiden jälkeen Teemun vanhempien vuokraamalla mökille Saloon. Vähän vaihtelua siis luvassa, on tässä ehtinytkin jo koko viikon olla vaan Turussa.. Mitäs suunnitelmia muilla on viikolopuksi?

4 kommenttia: