maanantai 26. elokuuta 2013

good or bad?


R: Kirjoittelinkin jo, että en löytänyt Helsingistä mitään ostettavaa, vaikka kierreltiin kaikki mahdolliset kaupat läpi. Olin päättänyt, että jotain kivaa saisin ostaa syksyksi, mutta en tiedä johtuiko valinnanvaikeudesta vai mistä, mutta mikään vaate ei tuntunut niin kivalta, että olisin ostanut. Jotain kuitenkin lopulta löysin Gina Tricotista. Olen jo jonkin aikaa etsinyt kivaa printtipaitaa (kuten täällä kirjoitin) ja nyt löysin kivan mallisen paidan kivalla printillä! Katselin paitaa jo lauantaina, mutta päätin että jos vielä seuraavana päivänä olen sitä mieltä, että haluan sen, niin käyn ostamassa. Sunnuntaina päätin että haluan sen, mutta arvatkaa vaan oliko koot jo loppu. Kävin keskustassa kahdessa Ginassa, kummassakaan ei enää ollut valkoisia S-kokoisia paitoja jäljellä. Melkeen päädyin jo mustaan, mutta sitten jätin kokonaan ostamatta.

Onneksi ihana kotikaupunki Turku pelasti! Kävin tänään aamupäivällä katsomassa löytyisikö sieltä samoja oikeassa koossa ja siinähän se S-kokoinen oli heti pinon päällimmäisenä. Ihastuin t-paidan malliin niin paljon, että ostin samalla myös viininpunaisen, kun hintakaan ei ollut paha (9,95e). Viinipunainen väri kuuluu kyllä ehdottomasti syksyyn, tuo paita näyttää varmaan tosi kivalta mustien farkkujen ja harmaan neuleen kanssa. Tykkäättekö?

8 kommenttia:

 1. Uuu, hienoja! Viininpunainen on mun lempivärini syyspukeutumisessa. :> Tai no, harmaa on kyl aina kans ihana.

  VastaaPoista
 2. Uu, tykkään! Valkonen printtipaita olis myös omalla listalla, ja varmasti kotiuttaisin myös tuon viininpunasenkin paidan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi molemmat oli kyllä hyviä ostoksia, ollut käytössäkin jo :)

   Poista
 3. Tykkään! :) Viininpunainen on täydellinen syysväri ja tuo valkoinen printtipaita on juuri sellainen, minkä voisin itsekin kotiuttaa kaappiini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu viininpunainen sopii kyllä tosi hyvin syksyyn!

   Poista
 4. Oii, tuo good or bad -paita on just hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin on :) Hauska teksti, mutta ei silleen mikään mauton :D

   Poista