lauantai 3. elokuuta 2013

eilinen asu ja pohdintaa asukuvista

Housut TkMaxx
Toppi, kengät, käsikorut ja reppu Primark

J: Käytiin Riikan kanssa eilen kuvailemassa asuja pitkästä aikaa Mikaelin kirkolla. Pari vuotta sitten Riikan asuessa siinä tien toisella puolella se oli meidän vakkaripaikka. Ei siis ihme, että nyt tuli hyviä muistoja mieleen ;) Kuvistakin tuli aika hyviä. Mä olen itse aivan totaalisen kyllästynyt sellaisiin "pönötyskuviin", jossa kuvattava vaan seisoo tönkkönä kameran edessä ja samanlaisia kuvia on se +5. Tietty pitää yksi tai kaksi ihan peruskuvaa olla, jossa näkyy asu kokonaisuudessaan, mutta tykkään enemmän yksityskohdista ja eri asennoista ja kuvakulmista otetuista asukuvista. Varsinkin silloin, jos samat vaatteet ovat näkyneet blogissa ja useamman kerran lyhyen ajan sisällä (kuten vaikka mulla nyt..). Mitä enemmän mielikuvitusta ja panostusta kuvissa on, sitä kivempi niitä on katsoa. En nyt tarkoita, että asuja pitäisi aina lähteä kuvailemaan ammattivalokuvaajan kanssa upeisiin maisemiin, mutta muotiblogien ja asukuvien yleistyttyä ja tarjonnan lisäännyttyä ihan hurjasti, luen ennemmin itse sellaisia blogeja, joissa on panostettu asukuviin. Ne olkkarin ja parvekkeen seinät on jo aika nähty! Tiedän kyllä hyvin, että kaikilla ei ole hovikuvaajaa, joka nappailisi ulkona kuvia ja itseä saattaa arastuttaa mennä sinne heilumaan jalustan kanssa, mutta varmasti kaikki saavat joskus kaverin, siskon, poikaystävän tai vaikka äiskän sinne kameran taakse. 

Meillä on kyllä todella hyvä tilanne nykyään Riikan kanssa kun asumme vihdoin samassa kaupungissa ja voimme yhdessä käydä kuvailemassa. Lisäksi olen kouluttumassa Teemusta mulle valokuvaajaa, se on luonnollisesti jokaisen avomiehen tehtävä ;) Mä oon meinaan just niitä ihmisiä, jotka ei todellakaan menisi yksin kamerajalustan kanssa ulos asua kuvailemaan..

Kertokaas te nyt, että millaisia asukuvia te tykkäätte katsoa? 

6 kommenttia:

 1. Tykkään just teijän kuvista hirmusasti!!!:) ette vaa just pönötä:D itellä aina just ei oo sit hovikuvaajaa ärsyttää mut sit kans on ihanaa jonku kaverin kaa mennä kivoihi paikkoihi sillai truuekuvailee:) ootte kyl onnekkait ku teil toisenne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla! :) Ollaan kyllä onnekkaita, oot niin oikeassa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, tosin meitä on kyllä kaksi kirjottajaa ;)

   Poista
 3. Tykkään näistä vähän erilaisista asukuvista ja kiva jos kuvia on paljon, kunhan kaikki kuvat ei ole samanlaisia :)

  VastaaPoista