maanantai 12. elokuuta 2013

Aura Fest day2


R: No nyt niitä kuvia Aura Festin toiselta päivältä, ihan huikeita keikkoja! Oikeesti, ihan mielettömiä. Kyllä suomalaisetkin osaa! Lauantaina mentiin ensin katsomaan Jontte Valosaarta, Kuningas Pähkinää & Setä Tamua ja Janne Ordenia. Mä en ollut ikinä yhtä kova Kymppilinja fani kun Jenna (ja Riina), mutta oi että, nyt vähän ihastuin Janne Ordeniin, mielettömän hyvä keikka, oli kiva uusien biisien lisäksi kuulla vanhoja Kymppilinjan biisejä (muistoja, muistoja!) ja siis onhan se söpö. Onneksi Jenna sai otettua hyviä kuvia. Mä voisin tehdä kokonaisen postauksen niistä kuvista.. Hahhaa. Eilisen hauskin keikka oli ehdottomasti Kuningas Pähkinän & Setä Tamun, hauskoja äijiä, koko ajan sellanen pilke silmäkulmassa siellä lavalla. Kannattaa kuunnella Setä Tamun Jos sä joskus päädyt Berliiniin, niin hauska hyväntuulen biisi.

Illalla kolme viimeistä keikkaa olivat ehkä odotetuimmat, Brädi, Tuomas Kauhanen ja Cheek. Mun illan kohokohta oli ehkä se Tuomas Kauhasen Enkeli, niin mieletön fiilis kun koko jokiranta kaikui kun jengi lauloi mukana. Koko yleisö lauloi mukana myös suunnilleen koko Cheekin keikan, jotenkin tosi mahtavaa. Siis kuka suomalainen artisti vetää tuollaisia keikkoja? Ööööö, ei kukaan? Jengi dissaa Cheekkiä, mutta silti samaan aikaan toinen vetää yleisön täyteen jokaisella keikalla ja kaikki on ihan fiiliksissä. Mä en esimerkiksi vuosi sitten jaksanut innostua Cheekin keikoista näin paljon, mutta nyt olin ihan fiiliksissä koko ajan (vaikka en koko keikan aikana nähnyt edes lavalle, kun koko festarien pisin mies päätti tulla meidän eteen seisomaan)..

Mun mielestä Cheekin asenteessa ja sanotuksissa on jotain sellaista, josta jokainen voisi vähän ottaa oppia. Tai muutenkin (suomi)räppäreissä on jotain sellaista ihailtavaa, sellasta kunnianhimoa ja "ollaan parhaita" asennetta. Kyllähän omilla saavutuksilla saa vähän kehuskella, kovalla työllähän sekin menestys on ansaittu. Ja ehdottomasti pitäisi yrittää tavoitella niitä unelmiaan. Turhaan suomalaiset on usein niin kamalan vaatimattomia. Miettikää miten paljon paremmin päivät alkaisi jos joka aamu laittaisi tämän biisin soimaan, menisi peilin eteen ja tsiigailis vähän aikaa voittajaa. Testatkaa huomenna, maanantain kunniaksi! Mä menen nyt nukkumaan, öitä! Tai huomenta ;)

1 kommentti:

  1. oi että, ihana hyvänmielen postaus :) itekin tuli lauantaina aurafestejä fiilisteltyä aidan väärältä puolelta ja jatkojen merkeissä, ihan huippua :D ja cheek ❤

    VastaaPoista