lauantai 10. elokuuta 2013

Aura Fest day1R: Nyt on ensimmäinen Aura Fest-päivä takana! Eilen ei tosiaan säät ihan suosineet, onneksi sadetakit oli mukana kun pahin sade yllätti.. Ja onneksi päästiin keikkojen välissä Jennan ja Teemun luo, niin ei tarvinnut huonolla säällä istua ulkona. Toivottavasti tänään olisi vähän kesäisempi fiilis!

Käytiin eilen katsomassa Lord Estiä, joka aloitti koko festarin. Illemmalla käytiin katsomassa Mikael Gabriel & Uniikki, Raappana ja Elastinen. Mun suosikki oli varmaan Lord Est, sopivan energinen keikka ja kivoja biisejä, festareille sopivia. Raappanasta tykkään normaalisti tosi paljon, mutta nyt olin vähän pettynyt.. Se musiikki kuulostaa niin paljon paremmalta jossain klubikeikalla, taustamusiikkina tai kuulokkeista, jostain syystä tonne festareille se ei sopinut niin hyvin. Elastisen keikan (ja koko illan) paras osa oli varmaan huippu biisi vuosien takaa, Anna sen soida! Se oli kova hitti niihin aikoihin kun täytin 18 ja aloin käydä baareissa.. Ja hyvältä se kuulosti edelleen.

Tänään odotan eniten tätä, kesäbiisi! Nyt pitäisi varmaan pian raahautua suihkuun, miettiä vaatteet illaksi ja sitten metsästää jostain jotain ruokaa, että jaksaa taas.. Kuka muu tulossa tänään Aura Festeille?

2 kommenttia: