sunnuntai 4. elokuuta 2013

Aura fest -13

J: Näin sunnuntai-iltana on hyvä suunnata katseet jo kohti seuraavaa viikonloppua ja sillon vihdoin koittavaa Aura Festiä! Se on mun tämän kesän ensimmäinen ja todennäköisesti myös viimeinen festari. Mutta tähänkin kohtaan sopii aika hyvin, että laatu korvaa määrän! Tämä on nyt kolmas kerta kun tapahtuma järjestetään ja samalla kolmas kerta, kun me Riikan kanssa tullaan viettämään suurin osa viikonlopustamme Barkerin puistossa. Mikäs siellä ollessa, kun esiintyjäkaartikin on ihan loistava. Mukana on mm. nykyinen koko kansan suosikki Cheek, ruotsalainen Looptroop Rockers, Raappana, Lord Est, joka muuten aloittaa perjantaina koko setin, Jontte Valosaari, Elastinen, Brädi... Ja muutama muukin! Kaikki esiintyjät ja ohjelmat pääsee tarkastamaan täältä..


Mulla on perjantaina onneksi koko päivä vapaata, joten pääsen heti neljältä porttien auettua fiilistelemään alueelle. Toivon vaan todella, että ilmat suosisivat! Pari viime vuotta ovat olleet aika loistavia (siis säänkin puolesta), joten en yhtään ihmettelisi jos nyt tänä vuonna tulee vettä..Vaikka enpä usko, että se sade silti tulee tahtia hidastamaan!
Lippuja tapahtumaan voi ostaa ennakkoon esimerkiksi Itäharjun Prismasta, Myllystä ja Sokos Wiklundilta S-etukorttihintaan  2pvä/49€, pe 27€ tai la 28€ (norm 55€/30€/32€) tai Lippu.fista. Myös portilta saa niin yhden kun kahdenkin päivän lippuja jos niitä vielä on jäljellä..

Nyt mä siirrän katseeni tulevan viikonlopun sijasta huomiseen. Pitäisi ensin mennä kuudeksi tunniksi Saloon töihin ja sieltä ajella illaksi Turkuun yliopistolle, jossa alkaa avoimessa yksi kurssi. Samaa onkin tiedossa seuraavan kuukauden ajan melkeen joka arkipäivä, apua! Onneksi on sentään viikonloppuna jotain kivaa tiedossa!

Kuka muu on tulossa Aura Festeille?

20 kommenttia:

 1. Mä oon tulossa! :) Viime vuonna oli ihan huippua. Nyt olen vaan yhen päivän, mut sainpa mäkin tähän kesään edes yhen festaripäivän mahtumaan!

  VastaaPoista
 2. Oi kuulostaa hyviltä festareilta! :) Harmi ettei pääse tällä kertaa, mut onneks parin kk päästä päästään Cheekiä katsomaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko Cheekin jäähallikeikkaa 21.9.? Mä oon myös tulossa sinne :)

   Poista
 3. I wanted go there!! xx

  http://lamodanoentiendedeleyes.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just come, it's next weekend in Turku :D Welcome!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. yeah we've had a lot of fun during last couple years and this year's event is next weekend!! Looking forward it.

   Poista
 5. Ofc we can follow, I follow you now. I was in Turku two weeks ago, beautifull old town! :) have a good day :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Really, that sounds great.. We did u do in Turku? This is probably the best town in Finland ;) Welcome again!

   Poista
 6. oi mä oisin niin halunnut tulla kyllä :D muutenkin on pitänyt koko kesä käydä turussa mutta eihän sitä ikinä saa aikaan, aina töitä tai jotain muuta menoa! ehkä ensi vuonna sitten ;) kivoja festejä teille vaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Syksyllä sitten taas pääset Turkuun ;)

   Poista
 7. menossa lauantaina, perjantaina ei ole yhtä hyviä esiintyjiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mut on sillonkin mm. Lord Est ja Raappana <3 mun suosikkeja!

   Poista
 8. Hope you had lots of fun at the festival, it sure looks great! :)
  If you want you can check out my blog and maybe follow each other?

  xoxo
  Maja
  http://modern-muffin.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. These pics are old.. This years festival'll be held next weekend!:)

   I'll visit your blog :)

   Poista