keskiviikko 14. elokuuta 2013

arjen piristyksiä

R: Kävin alkuillasta viemässä pari leffaa tohon läheiseen Makuuniin ja kauhistuin, ulkonahan on kylmä! Luulin että paksulla collegella ja farkuilla pärjää, mutta siellä oli oikeasti kylmä. Kyllä kesä olisi saanut kestää ainakin vielä muutaman viikon.. Olen muuten vähän kateellinen, meidän äiti ja iskä otti äkkilähdön naurettavan halvalla Turkkiin, jossa on mielettömän hyvät säät. Kelpais mullekin! Pitää toivoa, että he tuovat sieltä vähän lämpöä mukanaan kotiin tullessaan.. Vaikka ulkona on harmaa ja kamala sää, niin silti monet asiat hymyilyttää tällä hetkellä..


..Hyvät kirjat. Olen lukenut tänä kesänä enemmän kirjoja, kun muutamana viime vuonna yhteensä. Normaalisti joutuu lukemaan niin paljon tenttikirjoja, että niistä eroon päästyään ei jaksa avata enää yhtään kirjaa. Nyt kesällä olen ollut siitä onnellisessa asemassa, että on ollut aikaa lukea muutakin kun niitä tenttikirjoja.


...Mysli! Löysin vihdoin kaupasta myslin, jossa ei ole kamalaa määrää sokeria, ja jossa kuitujakin on tosi paljon. Ja tämä on hyvää. Ajattelin ostaa erikseen rusinoita ja lisätä niitä tähän sekaan aina sillon tällöin. Mun uudeksi iltapalasuosikiksi on noussut mysli+rahka+ananas-sekoitus, kannattaa testata!


..Miniloma. Mua harmittaa kun ei olla Jannen kanssa tehty mitään "spesiaalia" pitkään aikaan kahdestaan,  nyt varasin meille yhdeksi yöksi hotellin Helsingistä elokuun toiseksi viimeiselle viikonlopulle. Ajateltiin mennä käymään mm. Lintsillä, mutta pakko myöntää eniten kyllä odotan sitä hotellin pehmeissä lakanoissa nukkumista ja aamupalaa, hih.


..Uudet kotijutut. Ostettiin vähän aikaa sitten Ikeasta uusi tv-taso ja tietokonepöytä, olohuoneesta tuli heti ihan älyttömästi kivempi. Löysin H&M Homesta myös tosi kivat tyynynpäälliset! Tällä hetkellä täällä on kyllä vielä vähän kaaos, kun ei olla saatu myytyä vanhoja eteenpäin, mutta eiköhän tämä kämppä ihan pian ole taas kivassa kunnossa.


..Turun tori. Kilo omenoita, litra luumuja, kilo kesäkurpitsaa, kilo porkkanoita, litra herneitä, vesimelonia, yhteensä 9 euroa! Tähän aikaan vuodesta torilta saa tosi halvalla tuoreita, kotimaisia (ja ulkomaisia..) kasviksia ja hedelmiä. Mä en ikinä päätä etukäteen mitä sieltä millonkin ostan, vaan ostan yleensä kaikkea mitä myydään halvalla ja suunnittelen niiden perusteella mitä ruokaa tehdään. Ei varmaan tarvitse sanoa, että viime aikoina olen syönyt tosi paljon kasvisruokia.. Ja hedelmiä! Tajusin muuten niitä mustikoiden kilohintoja katsellessa, että pakko ehtiä mökille keräämään mustikoita joku päivä, en ole saanut niitä vielä yhtään pakastimeen ja en todellakaan aio ostaa niitä torilta, kun metsästä saa ilmaiseksi.

Mitkä asiat piristävät teidän arkea tällä hetkellä?

4 kommenttia:

 1. beautiful photos!:) the last one is so cute♥ I'm following you on bloglovin and I liked your facebook page with my personal account (petra lorencová)♥ you can follow me back if you'd like;) have a nice day!

  www.lorietta.cz


  My Facebook page


  My Bloglovin profile

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Thanks for following, i'll visit your blog :)

   Poista