keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Yves Rocher kokemuksia

R: Kirjoittelinkin vähän aikaa sitten, että tein pitkästä aikaa tilauksen Yves Rocherille*. Lopulta päädyin tilaamaan jalkojenhoitotuotteita, meikinpuhdistusliinoja, aurinkoöljyn ja kaupan päälle sain after-sun voiteen.Olen ehtinyt testaamaan kaikkia muita paitsi aurinkotuotteita, en ole pitkään aikaan päässyt ottamaan aurinkoa! Toivottavasti asia korjaantuu huomenna kun lähdetään mökille, pitääkin ottaa nämä mukaan ja testata.


Jalkojenhoitotuotteisiin ihastuin eniten. En ole pitkään aikaan omistanut jalkojen kuorintavoidetta, kuka oikeasti jaksaa kuoria jalkoja säännöllisesti? Miettikää miten rankkaa olla nainen, kun pitää olla kasvoille, vartalolle ja vielä jaloille omat kuorintavoiteet. Siis niiden kaikkien naamioiden, kosteusvoiteiden, puhdistusvoiteiden ja -geelien lisäksi. Mutta, taidan kuitenkin jatkossakin hankkia kuorintavoiteen myös jaloille (ja käyttää sitä), tämä oli nimittäin oikeasti hyvää ja teki ihmeitä mun jaloille, niistä tuli ihanan pehmeät. Olen myös yrittänyt muistaa päivittäin rasvata jalkoja, kyllä nyt kehtaa käyttää sandaaleja. Vielä jos omistaisin jotkut kivat sandaalit..


Meikinpoistoliinat on ihan paras keksintö. En mä näitä päivittäin käyttäisi, mutta nämä on käteviä varsinkin tälleen kesällä kun tulee reissailtua paljon. Ihan parhaita esimerkiksi mökillä, jos saatavilla ei koko ajan ole juoksevaa vettä. Olen testannut tosi monen merkin meikinpuhdistusliinoja ja näistä kyllä pidin, parempia kun aiemmin käyttämäni Nivean puhdistusliinat. En tosin osaa sanoa, miten näillä lähtee silmämeikki, sillä en ole moneen kuukauteen käyttänyt silmämeikkiä, kiitos ripsenpidennysten.

Yves Rocherilla* on tällä hetkellä meneillään kampanja, jonka aikana koodilla JULYOFF saa 15% alennusta tilauksesta ja postikulut ilmaiseksi. Mä voin ihan rehellisesti sanoa, että en odottanut Yves Rocherin tuotteiden paljastuvan näin hyviksi, ajattelin että ei niin halvoilla hinnoilla voi saada kovin erikoisia tuotteita. Näissä kuitenkin hinta-laatusuhde on kohdillaan, varsinkin tälleen kun on alennuskampanjoita. Itsehän siis maksoin näistä viidestä tilaamastani tuotteista postikuluineen n.18 euroa, joka mun mielestä ei ole ollenkaan paha hinta. Kannattaa siis hyödyntää alennuskampanja, jos houkuttaa testata YR:n tuotteita.

*=mainoslinkki.

4 kommenttia:

 1. hitsi mä kans tilasin jo kesäkuun puolel tuolt kaikkee mut ei oo viel tullu mut nyt ku luin tän ni tulee sellai olo et oispa ne nyt jo postissaaaa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai ne pian jo tulee :) Mun tilaus ainakin tuli melko nopeasti!

   Poista
 2. Mä oli ihan unohtanut noi meikipuhdistusliinat. Ne ois kyllä kätevuä jumppa/salikassiin. Taidan tehdä minäkin tutustumistilauksen Yves Rocherille..

  VastaaPoista