torstai 11. heinäkuuta 2013

sporttista menoa


 toppi Primark
shortsit River Island
kengät Converse
korut Primark+ebay

R: Mä tykkään tosi paljon tämän hetken sportti-trendistä, voisi vaikka kaivaa jonkun vanhan pelipaidan kaapista ja lähteä sen kanssa ulos, eikä erottuisi porukasta mitenkään. Tällä kertaa en kuitenkaan käyttänyt vanhaa pelipaitaa (vaikka on tätäkin toppia pelipaidaksikin jo luultu), vaan Primarkin ihanaa Miami-toppia. Toi toppi sopii ihan täydellisesti lämpimiin kesäpaitoihin, se on kivan ohutta materiaalia.


Mä tykkään tosi paljon myös noista River Islandin shortseista, mutta mulla on pieni kriisi niiden suhteen, ne on niin kamalan lyhyet. Oikeesti, en ole koskaan nähnyt yhtä paljon muiden ihmisten pakaroita kun tänä kesänä, kiitos shortsitrendin. Ihan tajuttoman mautonta kulkea shortseissa, jotka paljastaa pakarat tai jopa puolet perseestä. Vaikka nämä shortsit eivät ole ihan niin lyhyet ja muutenkin erilaiset malliltaan, niin pelkään että olen yksi niistä vilauttelijoista, jos käytän näitä kaupungilla Lyhyet shortsit on ihan jees, jos on ottamassa aurinkoa, festareilla, rannalla tms, mutta en välttämättä haluaisi nähdä edessä seisovan pakaroita ruokakaupan kassajonossa tai kirjaston tiskillä. Niin kauan, kun shortsit peittää pepun, niin ne on ok, mutta siinä vaiheessa kun pakarat pursuaa lahkeista, niin voisi ehkä harkita jotain muuta vaatetusta. Välillä olen miettinyt, eivätkö ne ihmiset itse ymmärrä, että nyt näkyy vähän liikaa..  Mitäs mieltä te olette tästä pakarashortsi-trendistä?

Mun oli tarkoitus lähteä aamulla salille, mutta heräsin 10.30. En tajua miten voin nukkua niin pitkään, pitäisi taas yrittää päästä normaalin ihmisen päivärytmiin kiinni. Joskus muutama vuosi sitten toi oli ihan normaali heräämisaika, mutta nykyään en jaksaisi käyttää aikaa nukkumiseen, varsinkaan tälleen kun on kaunis, aurinkoinen kesäpäivä. Oli siis tarkoitus käydä salilla ennen kun lähden Saloon, mutta en mä enää ehdi. Noo, ei se niin tarkkaa ole. Tänään siis Saloon ja iltatorille!

4 kommenttia:

 1. Täällä englannissa noit pakaroita näkee viel triplasti enemmän ku suomes! Se on jäätävää!! :D Ja ihan jollain 12 v tytöilläkin perseet vilkkuu ni väkisi aattelee et onks noi vanhemmat nähny missä asussa toi lähtee ulos.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessakin on hei ihan kamalasti enemmän pakaroita esillä kun ennen :D En muista että vaikka viime kesä olisi ollut yhtään näin paha..

   Poista
 2. mietin viitsinkö lähtee ihmisten ilmoille ketsuppitahra paidan alalaidassa,
  mutta tuolla nuo muut vetää perse paljaana, ja ihan ilman huolen häivää.
  perseitä... JOKAPAIKASSA. c'mon. housut jalkaan perkule!
  :D

  VastaaPoista