maanantai 8. heinäkuuta 2013

rannalla

J: Ehdin vihdoin koneelle postailemaan mun torstain asukuvia! Mökillä olisin kyllä ehtinyt, mutta huonon mokkulan kanssa ei jaksanut alkaa latailemaan niitä. Ja oli siellä ehkä muutakin tekemistä kun koneella kököttäminen. En kyllä aina tajua niitä bloggaajia, jotka jaksavat postailla monta kertaa päivässä niin arkena kun lomallakin. Tänäänkin mä meinasin vaan lösähtää tuohon sohvalle ja jättää kone avaamatta, mutta pakko oli kuitenkin.. Vieroitusoireita blogista ;) Olen kyllä niin loppu, että pian se sohva (tai sänky) jo kutsuukin.. Olin tänään 8h töissä, sieltä Teemun luo syömään, sitten porukoille hakemaan koriskamat ja vaja parin tunnin koristreenit jätkien kanssa. Teki kyllä hyvää..
Nyt kyllä eksyin aiheesta taas ja pahasti. Piti vaan julkaista nämä asukuvat, jotka ovat muuten ehkä mun koko kesän tähän mennessä kivoimmat..

Hame Matalan
Farkkuliivi Primark
Toppi H&M
Kaulakoru lahja
Korvikset Next
Hapsulaukku Primark

Vähän enemmän kuvia kun normaalisti. Niitä oli alunperin vieläkin enemmän ja oli kyllä vaikea karsia tänne blogiin vain osa. Kerrankin niin päin! Yleensä napsitaan nopeasti vaan muutamat kuvat ja kotona koneelta katsellessa huomaa usein suurimman osan olevan ihan huonoja. Nyt kuitenkin kuvailtiin oikeen ajan kanssa.

Nyt mä kyllä oikeasti raahaudun jääkaapin kautta sohvalle. Väsyttää. En ole tottunut alle kahdeksan tunnin yöuniin ja näin aktiiviseen elämään ;) Huomenna muuten pääsen vihdoin ja viimein näkemään tulevan kämppäni, arvatkaa vaan olenko hieman innoissani? Pitäisi heti töistä lähteä ajelemaan Turkuun. Haluaisin samalla reissulla poiketa jossain syömässä, pitäisi varmaan ylipuhua poikakaveri Greenziin. Ikävä niitä ihania salaatteja! Salaatista puheenollen, nyt on oikeasti pakko saada jotain ruokaa..Öitä! 

4 kommenttia: