maanantai 29. heinäkuuta 2013

radioon karjumaan? no thanks!


R: Mulla oli viikko sitten maanantaina ihan syksyinen fiilis ja sama juttu taas tänään! Olin kirjoittanut kalenteriin tämän päivän kohdalle "aloita opiskelut" ja Jannella alkoi tänään työt, varmaan siksi on niin syksyinen olo. Tällä hetkellä tuntuu joltain maailman vaikeimmalta asialta ottaa noi tenttikirjat käteen ja aloittaa lukeminen. Taidankin siis lykätä sitä vielä vähän ja tiskata noi viikonlopun aikana kertyneet tiskit. Siivoan aina kun pitäisi opiskella, ei tule yhtään niin huono omatunto. Okei, aika usein myös tulen bloggaamaan jos pitäisi lukea (kuten nyt). Muokkailin lauantaina räpsimiäni kuvia ja niistä tuli jotenkin tosi hyvä fiilis. Onnistuneeseen iltaan ei aina vaadita paljon, nytkin meillä oli tosi hauska alkuilta kun istuttiin parvekkeella auringon paisteessa juttelemassa, juotiin viiniä ja syötiin suklaata.

Juttelin muuten tänään puhelimessa NRJ:n juontajan kanssa, hahhaa. Mun puhelin soi ja vastasin, siellä oli joku niistä juontajista ja sanoi jotain että olit osallistunut nettisivuilla johonkin kilpailuun. Joo, olinhan mä, mutta luulin että se oli joku sellainen arvonta, jossa voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. No, se olikin sellainen, jossa olisi päässyt radiolähetykseen kilpailemaan. Tähän väliin tiedoksi, että mä vihaan kuunnella omaa ääntäni yhtään mistään ja kaiken lisäksi mä vihaan puhua puhelimessa vieraiden kanssa, soittaa johonkin uusiin paikkoihin tms. Ja siis se ei edes olisi ollut mikään tavallinen kilpailu, vaan yhteen uuteen leffaan liittyvä, jossa olisi pitänyt tehdä joku monsterikarjaisu. Miettikää, monsterikarjaisu radiossa, hahhaa. Arvatkaa meninkö lukkoon.. Sanoin vaan että en halua radioon, soittakaa jollekin muulle! Joku tavallinen "vastaa kysymykseen" kilpailu olisi vielä mennyt, mutta monsterikarjaisu, ei ei ei. Myöhemmin ajateltuna se ei ehkä olisi ollut yhtään niin paha, mutta kun palkintokaan ei ollut mikään erikoinen niin ei kamalasti harmita etten osallistunut. Jollekin muulle toi olisi varmaan ollut ihan helppo juttu, mutta mä menin ihan lukkoon pelkästä ajatuksestakin. Ehkä joskus olisi ihan hyvä poistua siltä kuuluisalta comfort zonelta, mutta sen aika ei ollut nyt.. Olisitteko te osallistuneet? Kertokaa jooko, että en ole ainut joka ei kehtaa karjua radiossa..

16 kommenttia:

 1. Apua, olisin mennyt itsekin lukkoon! En mä osais suorassa lähetykses siitä vaan huutaa. :D Ihan varmana vaan tulis piipitystä ja pihinää ulos.

  Itsekin välttelen vielä tänään koulutehtäviä! Tsemppiä tenttiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo varmaan pelkkää piipitystä ois kuulunu jos oisin suostunut :D Tsemppiä sullekin koulutehtäviin!

   Poista
 2. Heh, oma häpeä olisi ollut niin suuri tuon karjuntaesityksen jälkeen, että olisinpa minäkin varmasti passannut. :D Heh. Ja voi suklaa. <3

  VastaaPoista
 3. Beautiful pictures :)
  xx Lucie http://the-camelia.blogspot.fr/

  VastaaPoista
 4. Like chocolat! ;)

  blythelifestyle.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Hah, en olisi mäkään kyllä uskaltanut karjua radiossa. Ja muakin jännittää soittaa uusille ihmisille ja uusiin paikkoihin. Osaksi johtuu varmaan siitä, että puhun normaalistikin tosi nopeasti, saatika sitten kun hermostun. Nyt on tarvinnut koulun ja tulevan ammatin takia soitella ympäriinsä, niin siihen on hiukan jo tottunut, mutta se on ihan eri asia soittaa siinä ammattiroolissaan kuin sit ihan ihka omana itsenään. Ymmärrän siis enemmän kuin hyvin! :)

  Kivoja kuvia taas jälleen! :)

  -Salla-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla etten ole ainut jolla on tällaisia kammoja ;) Olin kyllä nuorempana vielä ujompi, nykyään jo sentään soitan ja hoidan asiat jos tarvitsee, vaikka kyllä silti edelleen hoidan ne ennemmin spostilla, jos mahdollista.

   Poista
 6. Alko tehä mieli suklaata... :-(
  en mäkään varmaan ois uskaltanu osallistua - tai sitten oisinki paniikissa suostunu ja tehny jonkun säälittävän pienen karjasun ja ollu ihan nolona, haha!

  VastaaPoista
 7. Hahah voi ei, olisin halunnu kuulla sun karjunnan :D Ehkä sun täytyy nyt kuiteskin videoida karjasu ja laittaa se tänne!
  Mulla on kans ollu kamala soittopelko, joka onneks on vähitellen vähän helpottanut. Tuntuu niin älyttömän typerältä kammoksua vieraisiin paikkoihin soittamista, mutta minkäs teet. Vieläkin ennen kun soitan vaikka ajanvarausta lääkäriin/kampaajalle niin täytyy etukäteen miettiä että mitä mää sitte sanon kun siellä vastataan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä veikkaan että se ei olisi kuullostanut kovinkaan hyvältä! Ja joo, sori mutta tota postaustoivetta en taida toteuttaa :D

   Poista
 8. ehän:D määkää en kyllä välttämättä ois halunnu karjuu:d fazu näytää namilta!

  VastaaPoista