tiistai 30. heinäkuuta 2013

perjantaina hymyilytti

 Paita ja shortsit H&M
Kengät Office
Reppu ja vyö Primark

J: Tässä mun viime perjantain asu. Sillon oli kuuma ja aurinko paistoi, tänään on taas ihan syksy.. Tuulee ja sataa. Riikka on jo pariin otteeseen kirjoitellut syksyisestä olosta ja mä oon kyllä ihan samoissa fiiliksissä. Nytkin lueskelen tässä samalla opinto-opasta ja suunnittelen ensi vuoden opintoja. En osaa yhtään päättää, että mitä haluan lukea sivuaineena ja kannattaako tehdä nyt aineopintoja terveystiedosta vai pyhitänkö kaiken ajan ylimääräisen ajan gradulle vai teenkö kenties molemmat.. Vaikeaa! Nyt riittäisi intoa vaikka miten, mutta saa nähdä mikä tilanne on syyskuun alussa. Ensi maanantaina mulla alkaa avoimessa yliopistossa yksi kurssi, joten saan taas vuoden jälkeen vähän esimakua opiskelusta!

Pian pitäisi valmistautua töihin lähtöön.. Töitäkin on enää neljä päivää täällä Salossa ja sen jälkeen voin keskittyä turkulaisena olemiseen ;) Jos nyt joskus saadaa meidän muuttokuorma Salosta Turkuun.. Tässä on ollut nyt vähän vastoinkäymisiä kaikkeen muuttojuttuihin liittyvän kanssa, mikään ei ole viime aikoina mennyt suunnitelmien mukaan. Huoh. Mun stressinsietokyky on todellakin vähän koetuksella.. Toivottavasti kuitenkin torstai illalla pääsen postailemaan uudesta asunnosta ;) Ennen sitä koitan olla stressaamatta, asioilla on kuitenkin tapana järjestyä.. Nyt jotain ruokaa ja töihin, heippa!

Ps. Tässä postauksessa ei tainnut olla mitään logiikkaa tai punaista lankaa, mutta tuo asu oli mun mieleen ainakin ;) Keskittykää siis höpinöideni sijasta kuviin!

13 kommenttia:

 1. just parasta kun höpinöitä ja sit asu=) tosi pirtee!

  VastaaPoista
 2. nice <3 your blog is very lovely and interesting. im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

  xx
  beauthi.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. ihanat kuvat, onnellisen näköinen tyttö!

  VastaaPoista
 4. Love your outfit!
  Follow you now!! xx

  http://lamodanoentiendedeleyes.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 5. nice look,like the shoes are cool :)
  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/2013/08/summer-fav-with-sheinside.html

  VastaaPoista