tiistai 9. heinäkuuta 2013

OOTD 9.7.

Mekko Forever21
Farkkuliivi ja balleriinat H&M
Korvikset Next
Laukku ja sormukset Primark
 
J: Tultiin äsken Teemun kanssa Turusta ja laitoin hänet ottamaan nopeasti tuossa pihalla musta asukuvat. Kuvat on vähän mitä sattuu ja kuvattavan naama ei ole parhaimmillaan, mutta pakko julkaista nämä ihan vaan tuon mekon takia! Se on aivan ihana, rakastuin siihen heti kaupassa, uudestaan ekalla käyttökerralla ja nyt huomasin sen olevan sopiva ihan arkikäyttöönkin. Farkkuliivin kanssa mekko ei ihan päässyt oikeuksiinsa, mutta teki mieli heittää siihen päälle joku, kun oli muuten jotenkin alaston olo :D
 
Taisin eilen mainitakin nopeasti, että mikä oli Turku-reissun syy.. Käytiin kirjoittamassa vihdoin virallinen vuokrasopimus ja mä näin kanssa meidän tulevan asunnon. Ei kyllä riitä sanat kuvailemaan paljonko mä siitä tykkään.. Aivan täydellinen! Ollaan ihan fiiliksissä jo suunniteltu, että miten sisustetaan ja mitä kaikkea pitää vielä hankkia. Mä tajusin vasta tänään kunnolla, että tuun oikeesti asumaan reilu kilometrin päässä Riikasta ja parin korttelin päässä kahdesta parhaasta ystävästäni.  Niin ja saman katon alla maailman parhaan pojan kanssa.. Eli arvatkaa vaan odotanko sitä elokuuta vielä kovemmin ;) Vielä kun saataisin lyötyä muuttopäivä lukkoon, niin olisin tosi tyytyväinen.
 
Mulla on huomenna vapaapäivä ja tiedossa taas kaikkea kivaa, joten nyt voinkin hyvällä omalla tunnolla lysähtää tuohon sohvalle syömään irttareita. Oli pakko käydä Sweet Surprisessa, kun auto oli siinä ihan vieressä. Okei tekosyy, teki vaan mieli karkkia! Nyt Riikalta lainattu Walking Dead pyörimään ja karkkia, bye!
 
Ps. Mites toi tyvikasvu?? Mun to-do listalle tuli just hiustenvärjääminen..

2 kommenttia:

  1. Erittäin kiva kuosi mekossa, meitsillä on melkee samanlaista siksakkii hameessa: http://miffas.blogspot.fi/2013/06/black-n-yellow.html :D :D Hah, tykkään siis!
    Ja onnea vuokrasopparista!!

    VastaaPoista