torstai 4. heinäkuuta 2013

ootd 4.7toppi H&M
farkut Bershka
kengät Nelly
reppu New Look
korut Primark+H&M

R: Terkkuja mökiltä! Tultiin tänne Kemiöön tänään mökkeilemään Jennan kanssa muutamaksi päiväksi. Otettiin asukuvat heti kun päästiin perille, niin luksusta kun sai kunnon kuvat otettua. Vähän innostuttiin kuvien kanssa, oli niin hauskaa.. Näitä kuvia olisi "muutama" lisääkin..

Mä ostin ton raitatopin jo talvella kun kävin Lontoossa, mutta olen käyttänyt sitä ihan vaan pari kertaa. Tavallaan tykkään siitä, mutta toi malli on tosi epäkäytännöllinen, liian pitkä.. Nyt ratkaisin ongelman solmimalla paidan, mutta en tiedä onko toikaan niin kiva, jotenkin lihottava ratkaisu.. Parhaalta toi näyttäisi solmittuna korkeavyötäröisten farkkushortsien kanssa, mutta vaihdoin shortsit housuihin just ennen lähtöä, kun ulkona näytti niin kylmältä..

Säästä puheenollen, toivottavasti huomenna olisi hyvä sää. Onneksi on luvattu aurinkoista, ajateltiin ottaa koko päivä aurinkoa! Jee, aurinkoöljyt pääsee käyttöön ja voi käydä uimassa. Harmi että kahdestaan on vähän huono pelata biitsiä, siinä ruskettuisi hyvin.. Nyt kuitenkin nukkumaan, heippa!

2 kommenttia: