tiistai 23. heinäkuuta 2013

neonkeltaista ja syksyistä


housut Bershka
neule Nelly
reppu New Look
kengät Converse

R: Mä olen ollut ihan syksyisissä fiiliksissä viimeiset pari päivää. Huomaan koko ajan ajattelevani, että "sitten syksyllä". Pitäisi kyllä korjata ajattelutapaa, kesähän on parhaimmillaan vielä. Mun syksyinen ajattelu näkyi pukeutumisessakin viime viikolla, neule ja pitkät housut! Nyt on kyllä ollut välillä niin kylmä, että on ollut vähän pakkokin ajatella syksyisesti ettei jäädy. Hassua muuten huomata viileämmällä säällä, miten osa jengistä painelee menemään shortsit jalassa ja osalla on pitkien housujen ja paidan lisäksi mm. takki ja kaulahuivi.. Mä itse yritän aina löytää jonkun hyvän vaihtoehdon siitä väliltä, mutta välillä ei kyllä tiedä miten pitäisi pukeutua kun tuuli on ihan jäätävä, mutta auringon paistaessa lämpötila nousee heti.. Pitää nyt toivoa että ne helteet tulisi takaisin, onneksi sellaista on lupailtukin.

Mulle tuli eilen pitkästä aikaa sellanen gradu-inspiraatio. En tiedä johtuiko se syksyisestä säästä vai mistä, mutta kohtasin pelkoni ja avasin gradutiedostot. Ja ei kyllä hyvältä näytä, voi olla että joudun vaihtamaan aihetta. En haluaisi, sillä olen erittäin kiinnostunut mun aiheesta, mutta en tiedä saanko siitä aiheesta tehtyä mitään uutta, kun kunnollista aineistoa ei ole olemassa. Pitää nyt pohtia vaihtoehtoja ja palata asiaan elokuussa. Elokuun toisella viikolla teen myös yhden tentin, joten pitäisi pikkuhiljaa alkaa taas täysipäiväiseksi opiskelijaksi. Onneksi sitten elokuun lopussa saa taas vähän aikaa ottaa rennommin ennen syyskuun alussa alkavaa harjoittelua. Okei, nyt lopetan tämän syksystä puhumisen ja haen lisää kahvia. Heippa!

6 kommenttia:

 1. voisi tota graduinspiraatiota lähettää tännekin suunnalle kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no se tais karata jo jonnekin :D Meni huonojen säiden mukana..

   Poista
 2. näin kans siis kaupungil jonku toppatakki pääl ja sit joku oli shortseis:D huvittavaa! mulki kyl jotenki jo syssy fiilikset vaik ollaa viel heinäkuus:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, huvittavaa! Onneksi ainakin täällä Turussa on ihan mielettömän ihana sää tänään..

   Poista